Barbara_Pięta Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 niespodzianki brykają beztrosko absorbując czas bez trwogi wmalowanej w oblicza zegarów znów powrócą z regularnością przeznaczenia - kolej rzeczy ma ostatnie słowo.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 'znów powrócą z regularnością przeznaczenia - kolej rzeczy ma ostatnie słowo. '-ładne ps. Rynkowskim trochę zawiało, ja bym coś zrobił z tytułem, ale to tylko moim skromnym :) pozdr./Jay
Michał Ziemiak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Tytuł mnie przestraszył... Już się bałem, że... Dzięki Bogu wiersz jest całkiem konkretny i nie ma nic wspólnego z moimi skojarzeniami apropos tytułu ;-) POZDRAWIAM!
Barbara_Pięta Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 he he, dziękuję Wam moi drodzy serdecznie. Tytuł mówicie szwankuje... taki straszak jakby czy cóś? Hm... narazie nie mam pomysła :-)) Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za ciepłe słowa.
aneta michelucci Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Barbaro ! Właśnie ten tytuł mnie zwabił ;-) Okropny ! Wiersz, moim zdaniem, konkluzji nie ma. To tak jakby Ci spieszno było... Pozdrawiam aneta
Barbara_Pięta Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Rzeczywiście Anetko, było mi spieszno. Dokładnie w takim stanie umysłu to pisałam, bezpośrednio. Nawet kopii nie posiadam, hehe ;-). Dzięki i pozdrówka ślę.
Barbara_Pięta Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam Cię Izuniu, ten wiersz taki króciutki, ale jak już wspomniałam Anecie pisałam go w takim stanie umysłu, jakby mi spieszno było. Tak jakbym chciała ofiarować komuś pyszne lody, które udało mi się samej zrobić. A więc prędko, prędko bo się roztopią. Finał przewrotny? Heh, taki charakterek ze mnie :-))). Tego pomysła wzięłam prosto z życia. Dzięki za komenta i cieplutko pozdrawiam :-).
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dary losu tytuł wcale nie straszny wprost przeciwnie los obdarowywuje ciekawym zyciem ,tylko trzeba umieć go traktować nie na serio. ładna kompozycja tych darów pozdrawiuuuu.
Barbara_Pięta Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 hihihihih, dziękuistego kochana Stasiu!!! Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Basik, w ogródku mam szałasik, he he he :-))) Pozdrooooo!!!!
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 widzę ,ze humorek na fali i już nie nawali? wiosna w okno puk puk i w serce Basi stuk stuk, cieszę się !!!!!
vacker_flickan Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 zmień ten tytuł koniecznie!!! bo zamiast twojego wiersza widzę rynkowskiego błeeeeeeee ;p pozdr
Barbara_Pięta Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Kochana Stasiu płakać już nie będę, tylko w uśmiechu rozdziawię gębę :-)))))))) Szanowny vackerze - ale na jaki, kurde bele?
Rekomendowane odpowiedzi