Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 24 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Czemu się schowałaś pod ciemną pierzynkęlepiej przecież zawsze na policzku przy mnie Wtedy wraz uśmiechem raźniej podróżować zatem słonko mojeprzestań już się chować Wykop się spod chmurek i błyśnij promykiem nie ma co tak przez dzieńleżeć płaskim bykiemsłonko zza chmur wyszło na ziemię spojrzałonie przeginaj chłopie nie chce mi się wcale spójrz na swój kalendarz dziś jest poniedziałeki tak dzionek minął pod szarawą chmurką lenistwo jest przecież dla wszelakich istot Edytowane 24 Maja 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 13
[email protected] Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @Marcin Krzysica Nie chce się obojgu jak to w poniedziałek, w kącie już rechocze - Koszałek Opałek. Pozdrawiam Marcinie. 1
corival Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @Marcin Krzysica Uśmiechnięte słoneczko, to stereotyp. Słuszną myśl powziąłeś, że jemu również może się najzwyczajniej w świecie nie chcieć ;) Pozdrawiam :) 2
[email protected] Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @corival Ostatnio nikomu tak jakoś się nie chce, od ściany do ściany, każdy w domu drepcze. Miłego dnia Cori. 2
[email protected] Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @[email protected] Może po covidzie ruszymy w plenery, zaczynam odliczanie, jeden dwa, trzy, cztery...
corival Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @[email protected] Rację masz Grzegorzu co do palm niechciejstwa, może wreszcie normalność da nam dobrodziejstwa. Pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) @huzarc @Leszczym dzięki za serducho Edytowane 24 Maja 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 @Marcin Krzysica Jeżeli nie notoryczne, lenistwo może być jak pit-stop w wygranym wyścigu. Słoneczko na pewno odczuło wsparcie i przygrzeje Ci, jeszcze będziesz narzekał ;) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi zazwyczaj grzeje ;) Dzięki za komentarz :) Ale faktycznie wyprosilem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 24 Maja 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Jak to u Ciebie - rozmowy o zmroku ;) Ale fajny, lekki, humorystyczny sznyt. 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ano :) Chmurzaste pierze odbija promienie Dziękuję @M.A.R.G.O.T Edytowane 25 Maja 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Marcin Krzysica Ucieszyło mnie to zdjęcie, dobrze że ponownie zajrzałam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Lekki temat, z taką lekkością podany, to nie dziwota, że ciężkie chmury się rozeszły :))) Pozdrawiam :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie pogoda ;) Ano Szymborska pisała, że przez litery tworzymy własną rzeczywistość. Czasem ta nasza potrafii się urzeczywistnić lub zrobić psikusa ;) 1
Annuszka Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Czasami słoneczko daje się uprosić rozpromienia buźkę i zza chmur wychodzi :) A wiersz się podoba :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Marcinie, chyba nie pogniewasz się, jeżeli napiszę, że kończę wiersz na słowie.. poniedziałek.. i takiej "rozmowie" zostawiam nie tylko.. :) Pozdrawiam.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że się pogniewam nawet tupnę nóżką ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 ... to ja tupnę obiema, dla przekory... ;) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz co, a to ciekawe. Jako młody chłopak napisałem wiersz o poecie, który urodził się, a właściwie został stworzony w piątek. Po jakimś czasie dowidziałem się, że w piątek urodziłem się ja :))))))). Nie żeby coś tego, ale to był taki fajny zbieg okoliczność, że utkwił mi w pamięci na całe życie :). Wszystkiego dobrego :) 1
Antoine W Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2021 @Marcin Krzysica dobijam do leniuszków :)
Rekomendowane odpowiedzi