Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 23 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 na Imieniny i chciałam wpisać na pierwszej stronie "Kochana Iwonko życzę Ci przyjemnej lektury oraz wszystkiego najlepszego" ale... jeśli ktoś zajrzy... i rozpozna pismo pomyśli, że zwariowałam! tak... w wymiarze ludzkim bycie dla siebie miłym i przyjaznym to istne szaleństwo! 8
Annuszka Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 To takie ważne, by być dobrym dla samych siebie :)
Marek.zak1 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 Nigdy nie wiadomo, co jest szaleństwem, a co nie. W samochodzie wożę na przednim siedzeniu często wielkiego pluszowego pokemona pikaczu, przypiętego pasami. Kiedyś podczas kontroli i policjanci zobaczyli go i dostałem pouczenie zamiast mandatu:). 2
Jo Shakti Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 Podejmowanie ryzyka = odwaga... to bardzo budujące dla psychiki człowieka... ;P a wiersz jak zwykle, zaprasza do przemyśleń... pozdrawiam serdecznie @Marek.zak1 :D a niech mnie! Pomysłowe... ;)
Gość Radosław Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) @Marek.zak1 dobre ;) @iwonaromaPiękna i mądra dedykacja. Jak ktoś pomyśli że np. narcystyczna to pewnie sam coś wyprojektowal. Pozdrawiam :) Edytowane 23 Maja 2021 przez Radosław (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) No tak, próg trzeba sobie ustalić. Bo wiadomo, że inni mogą mieć inne ustalenia w tym temacie :) Dzięki i zdrówka również Tak! :) choć wiadomo, że to cienka linia, między samoakceptacją a egocentryzmem ... Jeśli nie szkodzimy innym to wszystko jest dozwolone :) Dzięki :D lubię policjantów (mimo, że otrzymałam w życiu parę mandatów - ale to całkiem zasłużenie :)). Mimo zasad, rynsztunku, ordungu etc. mają zrozumienie dla różnych takich... niekonwencjonalności :) :) prawda, bez ryzyka nie ma budowania :) tylko jakieś architektoniczne mrzonki ;) Dzięki i również serdecznie pozdrawiam :) Dzięki i zdrówka również :) bardzo dziękuję i również pozdrawiam @beta_b @huzarc @Leszczym dzięki :)
Natuskaa Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 Teraz są opcje "książka do pisania" można robić tyle dedykacji ile wlezie, nie będziesz musiała się ograniczać w dbaniu o siebie :) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ! Właśnie :) Dzięki i pozdrawiam również Jej...jak pięknie... :) Dziękuję bardzo! Przepiszę sobie kaligrafią :) I podpiszę, że to od Agatki :)
Nata_Kruk Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2021 Masz pomysły.! a bycie dla siebie miłym i przyjaznym być może trzeba "trenować"... fakt, ktoś może pomyśleć, że to szaleństwo... ale warto, zgadzam się ze słowami puenty. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki :) A trening ponoć czyni mistrza, więc trenujmy :) Również pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi