Pan Ropuch Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) przez lekko uchylone drzwi od sypialni wchodzi kot może tylko jego cień na lóżku dwoje ona przykryta on w czarnomatowym lateksie strój opina każdy mięsień mruczy pięknie hmmm mhmm cały pokój tonie w dzwiękach dreszczem jak nietoperz zanurza się pod kołdrę echosonarem smaku i zapachu szuka nie lada seraka by wczepić się zawiśnie na wieki będzie tak wisieć stalagmity i stalaktyty połączą się jeziora ciemności podejdą wysoko a woda dalej będzie z niej kapać Edytowane 3 Maja 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 3
Leszczym Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Pan Ropuch nie jestem pewny czy dobrze interpretuję ten wiersz, a zwłaszcza jego koniec:// Z tego co pamiętam przede wszystkim z komiksów - Batman był dżentelmenem:)) I chyba nawet w dobrym tego słowa znaczeniu;) 1
Pan Ropuch Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Leszczym W sensie nie miał w zwyczaju chodzić do łóżka w bat wdzianku?? :) Wiersz miał delikatnie sięgnąć mroku tak jak mroczna jest jaskinia batman to też mroczny bohater nie ma lekko z samym sobą tylko jego wybory są dobre... Dżentelmen bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Pan Ropuch Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) @Dag O cokolwiek go-nietoperza oskarżymy i jak bardzo jego notowania nie spadną w dół to jest latający ssak reszta ssaków może tylko o tym pomarzyć. Uwielbiam nietoperze czyszczą nocą komary i inne lepiej niż muchozol. :) :) :) ps. Tak się złożyło że nie jadam już żadnych ssaków, rozszerzam już niebawem moje jedzeniowe zapędy o inne kręgowce tak jak i niektóre bezkręgowce (np. ośmiornice na 100% :DDDDD) Podobno gdybyśmy nie hodowali 70 milardów trzody chlewnej na ubój (rocznie) w celach spożywczych na świecie a) najprawdopodobniej nie byłoby głodu b) na pewno bylibyśmy w stanie zapewnić wodę wszystkim ludziom Te argumenty rozwalają mi głowę i wywracają myślenie do góry nogami. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 3 Maja 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
_Marienka_ Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Pan Ropuch Kot może zrozumie intencje ukryte w utworze, a zwłaszcza Rademenes. Pozdrawiam.
huzarc Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Pan Ropuch Plus z sentymentu do lateksu;)))
Rekomendowane odpowiedzi