Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) sentyment rozpoczął się muzyką graniem się tutaj zaczyna albo pilnym słuchaniem grania kaseta i magnetofon siłą rzeczy weszły sobie w paradę popłynęły chropowate dźwięki duża płyta i gramofon brzęczał bez przerwy głośnik piosnki leciały jedna po drugiej półkowe „Dzieci z Bullerbyn” trach „Pan Samochodzik i Templariusze” zachwyt głaskał mnie chłopca sięgnąłem do prastarej szuflady pierwsze wiersze; wypracowanie na 5 wówczas widziałem tylko huśtawkę na fb i Insta profil kumpla z ławki na ulicy z pewnością bym nie poznał skubany tyle osiągnął, dużo robi przypomniała mi się ruda z szóstej C pół szkoły za nią zgrabnie ganiało drugie pół nosem w samotnych listach przewodnik – nauczycielka polskiego poległa na gramatyce i interpunkcji ja uczeń już wtedy krzyczał że nie mama w albumie taka młoda kobieta jak marzenie i jak się patrzy prababcia zerka zza tamtej strony zdjęcie zieleni za krzywym oknem otwiera melodią uważnego zastrzeżenia że drzew i krzewów na ulicy nie ma obszerny list od podróżnika ojca pełny starania o pisanie do dziecka synku ucz się, będą z ciebie ludzie Spojrzenie w lustro – hm, jestem wczorajszy. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
szept wiatru Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Leszczym nie ma sensu zbytnie rozpatrywanie przeszłości ani czekanie na (niepewną) przyszłość, liczy się tylko TEN dzień, TA sekunda. Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @szept wiatru cóż szepcie wiatru - to Twoja opinia i masz do niej prawo:)) @Gosława oj tak też jestem zwolennikiem dbania o własne dziecko:) Dzięki za komplement:) Słowa pewnie lekko na wyrost, ale i tak miło Cię u mnie widzieć:))
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Gosława oj tak, o mamie mógłbym dużo, ale to nie ten czas. Płyty winylowe znów są chlebem powszednim, a i kasety wracają do łask. Prawdę mówiąc wierzę w siebie, ale ten wiersz - cóż nie jestem przekonany:/ Ale w Ciebie to ja wierzę, oj wierzę:))
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Gosława ależ to święta prawda:)) Żadne tfu pochlebstwo. Zresztą w ładnych kilka osób tutaj tak wierzę;)
Rekomendowane odpowiedzi