Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 - Jaka mistrzu różnica co do miłowania, między nami a nimi, wedle twego zdania. - One pragną bliskości i tych, co kochają, a nas raczej nowości bardziej pociągają. 7
corival Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Marek.zak1 Troszkę rzekłabym cyniczne, ale nad wyraz rzeczywiste stwierdzenie. Ładnie ujęte w słowa :)
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To biologia i psychologia w jednym i bez ściemy, czyli politycznej poprawności. Pozdrawiam i dzięki za koment:). 1
GrumpyElf Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Marek.zak1 Niby to biologia i psychologia, a jednak dziś potrafi być zupełnie na odwrót. 2
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Oczywiście, jednak w większości wypadków tak jest. Zresztą nie tylko dziś, już Messalina tak miała:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ja też, ale przeważnie w ich związkach coś nie grało, czy zawiodły się na partnerze. Mrugnął i bywa też na odwrót, ale wspomniałem, facet to się potrafi zapomnieć, nawet jak jest w udanym związku, po alko, w oddali, gdy oczy nie widzą i sercu nie żal, bo seks dla wielu to czysta fizjologia. 1
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu się również zgadzam w 100%:). Jeszcze mógł ja zawieść jako taki i w ramach poszukiwań nowego. 1
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałem, ale jak coś jest słabe, naturalnych odruchem jest chęć zmiany. Można mieć jeszcze gorzej, ale można i lepiej:). 1
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Marek.zak1 Ja tylko nieśmiało przypomnę, że logika tradycyjnego modelu zdrady uwzględnia po równo dwa podmioty: kobietę i mężczyznę. W moim odczuciu niemożliwe jest "odbycie" zdrady w sposób, w którym jedno jest jej winne, a drugie nie :P
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem, tu o przyczynach do zdrad prowadzących. Winnym moralnie jest zdradzający, ale kobiety i mężczyźni zdradzają z innych przyczyn. Oczywiście przeważnie. Wynika to także z też ewolucji Darwina, wg których mężczyzna chce zapłodnić maksymalna liczbę kobiet, a kobieta chce najlepszych genów samca. Opisane w detalach w książce "Walka plemników".
[email protected] Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Marek.zak1 "Kobiet" już ponoć nie ma więc na mej gębie... klema. Pozdrawiam Marku, do lewicy chyba nie należysz?
Marek.zak1 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Nom, tylko, że im jestem starszy tym mniej mnie nowości pociągają. ;-)
Marek.zak1 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przywilej starości:)
Rekomendowane odpowiedzi