Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 żeby święta były w święta a w miłości zawsze miło żeby prawda trwała prawdą kłamstwo bokiem wychodziło żeby słowo miało wartość wiatr wiatrakom tylko służył wolność wolna od podatków a nadzieja od pogróżek norm normalność żeby rosła nie chowała w maski twarzy zwykła cicha niewyniosła szara myślka o tym marzy pozostały jej marzenia w poplątanym labiryncie bo niczego to nie zmienia czy w nim skona czy zeń wyjdzie 12
corival Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Sylwester_Lasota Poukładany świat, gdzie każdy aspekt rzeczywistości ma swoje miejsce i działa jak powinien... piękne marzenie :) Czy realne? Na razie nie bardzo to widać ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet co vidać, powiedziałbym. Dzięki za czytanie i komentarz. Pozdrawiam No tak, jedni gorzkną, inni mają cukrzycę... Dzięki za obecność :) Pozdrawiam
GrumpyElf Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Sylwester_Lasota Wspaniała ta myślka i nie taka szara, z jednym dla mnie wyjątkiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to zaprzecza naturze miłości, pod każdą jej postacią. Pozdrowienia
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Żeby tak było, zawsze można sobie pomarzyć i o tym napisać. M
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naturalnie, marzenia nie zawsze muszą być realne. Wzajemnie :) Dokładnie. Pozdrawiam Marku 1
GrumpyElf Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Sylwester_Lasota Fakt, może o tym zapominam. Staram się marzenia i plany wrzucać do jednego worka.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! A ja dopiero teraz przeczytałem cały Twój poprzedni komentarz :))). Za pierwszym razem nie dotarła do mnie część przed cytatem. Dzięki za komplement dla wierszyka :D. 1
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Sylwester_Lasota Fajny, zgrabny wiersz. I taki uporządkowany - super!
lena2_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Podoba się:) Sylwestrze, a może by tak konsekwentnie pociągnąć i zamienić na frazę.." a w miłości zawsze miłość.." :):) pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Troszeczkę daje to inny sens, ale dzięki za sugestię. Pozdrawiam :) Eh... Dobre :))) Również pozdrawiam :) @Pi_ Dzięki za refleksyjny komentarz. :) Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zawsze mam czas odpowiadać na wszystkie komentarze, za co przepraszam :). Pomyślałem jednak, że lepiej późno niż wcale :))). Miłej niedzieli :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @MIROSŁAW C., serdecznie dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi