Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) gdybym tak żale zdołał pochwycić zazdrość palącą w drobinę zgnieść ścisnąć palcami wszelką tęsknotę i w piersi twojej rozewrzeć pięść w sercu ci czarną dziurę wywiercić pustkę jak kosmos wielką rozpętać wypełnić popiołem martwych nadziei by nikt w nim więcej nie znalazł miejsca gdybyś nie była mi przyjaciółką gotową przy mnie stać w dni ostatnie siostrą nadaną na resztę wcieleń o ile zapomnieć cię byłoby łatwiej Edytowane 26 Marca 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @error_erros wciągam nosem wszystko co piszesz, straszne to jest!
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @GrumpyElf Straszne, ale polubiłaś (dziękuję)! Matka wie, że ćpiesz?
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @Pi_ Nie może być po prostu "rozsypać popiół", bo chodzi o wypełnienie tym popiołem tej pustki wielkiej jak kosmos. Jeśli skorzystam z Twojej sugestii, to umknie to, co chciałem powiedzieć ;>
GrumpyElf Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że polubiłam. Pięknie to napisałeś. Nie wiem kim jest Twój peel, ale ja mam takiego w swoim życiu i to mój najbliższy przyjaciel, który równocześnie chce dużo więcej. Nie rozmawiamy już o tym, unikamy, nie ma sensu. Został z tym sam.
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i lepiej, że został z tym sam. Twoje próby pomagania mu uporać się z tym w jakikolwiek sposób to byłaby niedźwiedzia przysługa.
Marek.zak1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Fajnie napisane. Jeszcze nie rozkminiłem, bo dużo się dzieje, ale moc jest:). Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @Marek.zak1 Wykmiń tam sobie, co chcesz ;) Dzięki!
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Prawda, że jeśli się wie, że dana osoba jest przeznaczeniem (a czasem się wie :)) to zerwanie może spowodować czarny kosmos :)
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @iwonaroma Pytanie tylko, na ile istnienie przeznaczenia jest faktem, a na ile sami sobie je wmawiamy.
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, często sobie po prostu wmawiamy, bo takie mamy myślenie życzeniowe... A jak jeszcze do tego dojdą nieokiełznane emocje... mord gotowy ;)
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @iwonaroma Widzę, że masz to już rozkminione od A do Z ;D
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eee... przecenka ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 Witam - jest miło - Pozdr.
Gość Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 @Gosława Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że to dość stary wierszyk ;>
Rekomendowane odpowiedzi