Amadis Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Wypadłam ci z kieszeni… Pewnego dnia Podczas jesiennej przechadzki Wypadłam ci z kieszeni… Bezszelestnie Niezauważalnie Prawie nieistniejąco Wypadłam ci z kieszeni… Niespodziewanie Zupełnie blisko Wbrew sobie Wypadłam ci z kieszeni…. Wieczorem kiedy do niej sięgnąłeś Nawet nie zauważyłeś Zapalając kolejnego papierosa Wyrzuciłeś w kąt spaloną zapałkę A ja wypadłam ci z kieszeni… Pewnego dnia Podczas jesiennej przechadzki
patrycha Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 bardzo delikatna konstrukcja słowna i dlatego tyle w niej wyrazu... Pięknie... bardzo serdecznie pozdrawiam i wysyłam garstkę usmiechu
Jacek_P. Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mnie też się podoba; trochę razi zbyt wiele powtórzeń. Spróbowałem pomiksować eksperymentalnie. Podoba mi się zwiewna delikatność tego wypadania. Pozdrawiam. Ja. Pewnego dnia podczas jesiennej przechadzki wypadłam ci z kieszeni. Wypadłam niespodziewanie zupełnie blisko wbrew sobie tak bezszelestnie niezauważalnie prawie nieistniejąco z tej kieszeni. Wieczorem kiedy do niej sięgnąłeś nawet nie zauważyłeś. Zapalając kolejnego papierosa wyrzuciłeś w kąt wypaloną zapałkę. A ja wypadłam ci z kieszeni… Pewnego dnia podczas jesiennej przechadzki.
Ona_Kot Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nie wiem, czym się tu zachwycać nie znam się ale wiersz mniej niż średni pozdrawiam ps. Jackowy mix do przełknięcia
Lady_Supay Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Kiedyś w moim wierszu napisałam "schowaj mnie do kieszeni" i zebrałam za to takie zj..., że wiersza nie ma ;) no, chyba, że podmiotem lirycznym jest...chusteczka. pozdr. su
Rekomendowane odpowiedzi