emwoo Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @huzarc jasne ;) a wnyki już w styczniu pewnie rozłożone ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @huzarc dobrze, że nie magalomanem ;)
huzarc Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @emwoo tia;) albo mitoman erotoman:) i nie kłusuję w rezerwatach i w sezonie ochronnym;) i czym są te wnyki w obliczu kobiecej sieci
emwoo Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @huzarc największy czynnik atrakcyjności to bycie wyzwaniem, jeśli kobiecie się uda wykreować taką tajemniczą aurę, a do tego nie ma w tym nic z udawania, to sieć gotowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
emwoo Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @[email protected] dzięki Grzesiu za serducho na zgodę :) hmm, to może i zmienię na "skowyczy" ...
[email protected] Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @emwoo Nie zmieniaj, straciło by Twój osobisty klimat, poza tym przejrzałem "Mały Słownik Gwary Góralskiej" - Władysława Bułki i jest taki wyraz w gwarze góralskiej - skowycy, sceka, ujada,brece. Miłego dnia. 1
Nefretete Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I zgadzam się, całkowicie! Uśmiech zostawiam. @emwoo Wiesz? Jestem już, w samym epicentrum można dostrzec wiele rzeczy. Idzie to ogarnąć, pod warunkiem, że furtki do powrotu, zawsze sobie zostawiamy! To jedna z interpretacji, która przyszła mi na myśl, czytając twój wiersz. Druga, dotyczy bardziej osobistych spraw! Ja sobie tylko tak domniemywam, więc wybacz! Całość mi się podoba! Naprawdę. Upchałaś w tym wierszu, wiele info. Pozdrowionka ślę! 1
emwoo Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Nefretete tak, furtki zawsze warto zostawić :) dzięki za czytanie i komentarz :) 1
Rekomendowane odpowiedzi