Natuskaa Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 znowu przyszły i rozprawiają jakby było na to miejsce już przy stole się sadzają nad tamtym wielkim tortem już koło pralki biegają ze starą ohydną plamą już już już i już mówię im zostawcie nie ważne mam takie malutkie mieszkanie że jak mi tu znów nawrzucacie to na pewno się w nim pogubię nie zasnę w nocy licząc kroki co śnięte spod poduszki wyjdą i będą się przechadzać tu i tam po skrzypiącej okrutnie podłodze stawiając teorie po raz sto czwarty nie nie nie i nie a gdyby tak raz przyszły usiadły by wypić kawę i ja zapytam co u nich to o pomidorach poopowiadają lub innym wydarzeniu nie związanym z czasem może powiększy mi się metraż 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Podoba mi się - Udanego dużo życzę. 1
Natuskaa Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Udane się przyda, myślę, że i tobie, zatem również życzę udanego :) Dziękuje i pozdrawiam.
Gość Radosław Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 Troszkę nierówny, ale to też oddaje nastój pl. Pozdrawiam
Natuskaa Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdę mówiąc coraz mniej mi się chce równać, bo wtedy coś umyka. Myślę, że nie zawsze da się wyrównać. Dzięki za wizytę. Pozdrawiam :)
Gość Radosław Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 @Natuskaa Zgadza się, życie nie jest od linijki. Pozdrawiam.
Natuskaa Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ja bym chciała mieć trochę spokoju, ale jeszcze trochę. W kwietniu odpocznę :) Mi to się ciotki kojarzą z najazdem, nie ważne z jakiego powodu. Siadają wtedy nad życiem każdego z obecnych po kolei i szukają złotego środka na jego usprawnienie. One chcą dobrze, ale za dużo by im trzeba tłumaczyć... Ludzkie... hmm. To chyba dobrze. A niech tam, dom jak lotnisko to szczyt marzeń, ale trzeba dążyć. Dzięki za wizytę. Pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @Natuskaa Ławki u mnie zapełnione- ciotki w maskach utulone. Pozdrawiam Natuskoo. 1
Natuskaa Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to masz wesoło tyle ciotek na raz... :) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam wieczornie. 1
Rekomendowane odpowiedzi