dasia Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 proszę dziękuję podanie ręki ukłon tak oczywiście jak ładnie? jak samopoczucie? hm.. rozumiem pomogę nie ma sprawy natychmiast UWAGA! Stan nasycenia punkt krytyczny Pi.............
dasia Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zamiast pi... chciałabym umieścić jakiś "ładny" wyraz na "k", ale cenzura. Naprawdę jestem grzeczna. Pozdr.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 dasiu, nie tak. powinno się coś znaleźć między wierszami. brakuje mi formy
pan_ktotam Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 moim zdaniem: zbyt otwarte podejście do sprawy... gdy ubierze Pani ten pomysł w słowa, będzie ciekawiej... tymczasem to taki 'nagi cynizm' powstał... /ktotam
pan_ktotam Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie to Dasiu miałem na myśli :P /ktotam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 :P ktotamie, strzeż się, biorę się za Twój wiersz wielokrotnego czytania
pan_ktotam Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uuu......... uważaj bo oyey już zdążył dokonać wnikliwej analizy tekstu i przekazać mi swoje wskazówki :) /ktotam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 wskazówek nie mam, bo brzmieniowo-językowo mi się nie gryzie. wchodzę w treść :) cieszę się, że zawsze można uswoić sobie Twoje wiersze, wpisać w słowa swoje postrzeganie rzeczy.
dasia Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 No cóż, czasami ma się ochotę właśnie na taki "nagi cynizm" - zwłaszcza kogoś skazanego, wyzutego z jakiejkolwiek asercji. "Ubieranie w słowa" - tego w tym przypadku nie chcę. Pomysł można oddać metaforycznie, proszę bardzo oddaję go - czekam na zgrabny wierszyk "wielokrotnego czytania" - Ukłony asertywnej. Dziękuję za uwagi.
Mirosław_Serocki Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 proszę ależ dziękuję rączka nóżka buzi dupci ukłon tylko dla was oczywiście jak samopoczucie? rozumiem ładnie? uwaga! pomogę natychmiast nie ma sprawy stan nasycenia jasna cholera A może coś takiego?
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Fajnie, ale grzeczna i tak da się wydupczyć...samo zycie, grzecznych ludzi
dasia Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Panie M.S. słodki - zapachniało mężczyzną = "buzi dupci". Facet zawsze o jednym, a ja nieco bardziej pozapartnersko. Ale wierszyk ładny, podoba mi się. Dziękuję, pomysł sprzedany Panu Mirosławowi S. papa
Mirosław_Serocki Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech i tak będzie, chociaż daleki jestem od szufladkowania i przypisywania części danej populacji konkretnych cech charakterystycznych tylko dla tej części. Dzisiaj po prostu nie mam siły się spierać.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 dasiu nie zapominaj o licentia poetica. na straży honoru rodzaju męskiego, wn
dasia Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nikomu nie chce odbierać prawa do wolności - nie to było moją intencją. Co do męskiego honoru, to doskonale znam konsekwencje jego urażenia. Kobieta przełknie, mężczyzna wyciągnie szablę. Nie, nie, z pokojowym nastawieniem ciepłe pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi