Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 6 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Czy można się życiem nasycić i dni nie obarczać już żalem. Mieć pewność, że tyle wystarczy, więc skarżyć się mniej, albo wcale. Jak spokój odnaleźć i zgodę, na to, co w zasięgu jest ręki. Gdy w dali, choć kształtu żadnego, coś jednak przyzywa, i nęci. 8
joanna53 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 niczego nie możemy planować, bo nie wiemy co przyniesie jutro, pozdrawiam.
violetta Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 wyobrażenia się spełniają :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam - zgrabny wiersz. Pozd.
jazzkółka Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @lena2_ U mnie odpowiedź brzmiałaby "Morze można" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie, Leno (przyznam Ci się, że punkty wciskam Ci już w ciemno, przed czytaniem wiersza
beta_b Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Można, choć gubię tę nić Ariadny, kluczę i wracam. Ładnie i płynnie. bb
lena2_ Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 @joanna53 @valeria @Waldemar_Talar_Talar Dziękuje serdecznie:) @opal bardzo mnie cieszy Twoje uznanie:) @beta_b dziękuje pięknie:)
Gość Radosław Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 Bardzo zgrabne przemyślenia na jeden z kluczowych tematów. Gdzie jest ten korek w sercu? Jak sprawić żeby woda w wannie była gorąca ? ;) W jednym wersie troszkę mnie wybija z rytmu czytania. "na to, co w zasięgu jest ręki." ale pobędę z tym jeszcze, może leży to po mojej stronie. Pozdrawiam
lena2_ Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 @Radosław Dzięki Radosławie:)
Rekomendowane odpowiedzi