Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 20 Października 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 o nadziei mam jej świeżość we włosach w uszach drży złoty szelest senny pomruk korzeni - "to nie śmierć" . 9
Lidia Maria Concertina Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @duszka U Ciebie zawsze coś ładnego :) Pozdrawiam!
Pan Ropuch Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Bardzo mi się podoba ta precyzja słowa. Jak samurajski miecz ostra i używana z namaszczeniem. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Duszko, dołączam do słów Pana Ropucha. Ta 'mini' bardzo wymowna. Pozdrawiam. 1
jazzkółka Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @duszka Ładnie tak ...gdy jesień mówi drzewami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
duszka Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @Lidia Maria Concertina Dziękuję za miłe słowa i pozdrowienia odwzajemniam! :) @Pan Ropuch Podobną precyzję słowa odnajduję w Twoim komentarzu :) Bardzo mnie ucieszył - dziękuję! @Nata_Kruk Bardzo się cieszę z Twojego "wzmocnienia" i pozdrawiam Cię serdecznie :) @opal Widzę, że Ty też to słyszysz, i że sprawia Ci to radość :) Dziękuję i pozdrawiam! @Dag Uwielbiam to jesienne złoto, również w wierszach :) Dziękuję Ci za pochwałę i pozdrawiam :) @Gathas Miło mi i dziękuję :) 3
duszka Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @lena2_ @annzau @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Wam za czytanie i serca :) :) :)
Czarek Płatak Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 A to już jak haiku tylko zapis w większej ilości wersów. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 @Czarek Płatak A to ciekawe spostrzeżenie :) Dziękuję Ci i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi