Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Trzygracje Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Kiedyś o świcie wspólnym spaceremGdzieś na polanie, a może w lesiePośród błękitnych chmur i paproci(To było lato lub wczesna jesień)Skleciłeś bukiet z lilii i chabrówSiadłeś na trawie, albo na drzewieChwilę patrzyłeś mi prosto w oczyCo było później? Niestety nie wiem...Teraz, gdy mija kolejne latoI nie myślimy o sobie czuleMamy przy sobie już inne dłonieTak jakby nas nie było (w ogóle) 8
[email protected] Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Trzygracje "Niestety nie wiem" - wiesz, mam przeczucie, wszystkie trzy, lub jedna w sercu miała kłucie. Wszystkiego dobrego Gracjo.
PuszKin Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 a jednak tęsknota, która boli.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to na trzeźwo trzeba... ;) A wiersz melodyjny, sympatyczny. 1
violetta Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 znienacka zakochujemy się. ładne.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 tak to czytałem i było tak pięknie lecz czemu podmiot spartolił puentę szkoda że nie ma jak było w bajkach "szczęscie gościło u nich przez lata" zmarszczki przykryły blizny sprzed lat cyt i bajeczka skończona tak Podoba mi się szkoda jedynie, że puenta wyszła jak w życiu 1
M.A.R.G.O.T Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Trzygracje Na polanie albo w lesie to było. A może to Trzygracji się śniło? ;) Ładny wiersz. Pozdrawiam.
Natuskaa Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Niby coś było, a nie ma, może nie było w ogóle... Bardzo fajny wierszyk. Pozdrawiam :)
Deonix_ Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Hej Troistości :) Podoba mi się, lekko, leśnie. Nieco pamiętnikarsko może, ale mnie nie poraża xd W sumie się nie mam czego czepnąć ;) Pozdrawiam :) D.
jan_komułzykant Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 faktycznie z gracją i wdziękiem napisane :) Trójwymiarów życzę i pozdrawiam. jan_ko
Rekomendowane odpowiedzi