Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) robię krok do przodu zatrzymuje się patrze a tu nic ani nocy ani dnia myślę co jest grane czyż by to był świata kres zacząłem płakać nie chciałem by tak się skończył wczoraj widziełem wiele nocy i dni zapragnąłem cofnąć się ale coś zamkneło za mną chciane bardzo drzwi Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
[email protected] Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar "Czyżby" Waldku i Ty Brutusie przeciwko mnie.
duszka Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ciekawa wizja oddzielenia się od doczesnego życia i jego znajomych rytmów! Zaskoczyło i wzruszyło mnie to nagłe "zacząłem płakać" w środku wiersza - było takie szczere, prawdziwe... Zastanawiam się tylko, czy nie byłoby korzystne dla ostatniej zwrotki, gdyby nie powtarzać "chciałem" i "chciane" i zamiast tego ostatniego uzyć np. "taka bardzo upragnione drzwi"... Jak myślisz? Pozdrawiam :) Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Natuskaa Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 No tak, każdy krok niesie ze sobą jakieś konsekwencje. Zatrzymał mnie twój wiersz... muszę go przemyśleć. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) @[email protected] - ha... ha... - dzieki że zajrzałeś - Pozd.. @duszka - witam - faktycznie warto poprawić co robię. - dzękuje za zwrócenie uwagi...i czytanie. Zgrabnego dnia życzę. @Natuskaa - cieszy mjie że zatrzymał - dziękuje. Słonecznego dnia życzę. @Kot - witaj - dziękuje że zajrzałeś Kocie - jest to miłe. Pozd. Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @M.A.R.G.O.T - usmiechem ci dziekuje. Fajnego dnia życzę.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Miłego Dnia :)
Rekomendowane odpowiedzi