Joachim Burbank Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 tworząc rytualny hałas szukam ciebie w sfabrykowanych snach wyświetlanych na panoramicznym ekranie w jakości HD dziś wieczorem będę bardzo młody wyruszę na podbój niezdobytej wieży twojego serca ale pewnie jak zwykle przywitam się z gąską usłyszę łabędzi śpiew i spadnę daleko od jabłoni trzymam się jakoś pamięć o tym co było pomaga funkcjonować 7
Marek.zak1 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Złudy, marzenia pomagają funkcjonować, gdy real taki sobie. Pozdrawiam
fregamo Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @Joachim Burbank nie wiem czy pamięć o tym co było pomaga funkcjonować... Dla mnie raczej nie. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo fajne. Mnie już gryzą tylko komary wtedy sobie nucę harcerską piosenkę o komarze Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @Marek.zak1 a real jaki jest, każdy widzi... Pozdrawiam! @fregamo mózg ma tę właściwość, że po jakimś czasie zatrzymuje tylko te dobre wspomnienia... Serdeczności! @Andrzej_Wojnowski komarów niestety trochę dużo ostatnimi czasy... Pozdrawiam!
Joachim Burbank Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @Wiesława dziękuję!
fregamo Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @Joachim Burbank niestety mam inne zdanie a co więcej ból nie mija lecz człowiek obojętnieje
Joachim Burbank Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @fregamo oczywiście tak też się zdarza... a z tych negatywnych przeżyć powstaje później poezja...jak powiedział Irek Dudek 'prawdziwy blues nie bierze się z picia mleka'...
Ruth Mallory Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @Joachim Burbank Zdecydowanie potwierdzam;) poezja skleja miejsca w sercu i umyśle, które potłukła rzeczywistość.
Joachim Burbank Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 @Ruth Mallory dzięki za czytanie i ciekawą metaforę:) @Natuskaa dziękuję!
Gość Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Joachim Burbank Most poetycko zawieszony na linach wyobraźni, można po nim chodzić trzymając się wspomnień. Pozdrawiam
Joachim Burbank Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2020 @Dag bardzo dziękuję za to porównanie. Miłego dnia!
Joachim Burbank Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2020 @Rajmund Ospały dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi