Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tomaszu, ja jestem starym leniwcem, nawet Twojej całej odpowiedizi na mój koment nie chce mi się czytać (przeczytałem tylko to co w cytacie), a co dopiero te wszystkie komenterze... przepraszam Cię bardzo. Może później znajdę czas, ale niczego nie obiecuję ;)

Pozdro

Opublikowano

Oczywiście, rozumiem. Wypowiedziałem się tylko co do praktyki moich odpowiedzi, trudno mi wciąż odpowiadać na podobne sugestie. Rzecz oczywista, że nie musisz czytać wszystkich komentarzy, ja też nie czytam wszystkiego, to była tylko maleńka sugestia, niezobowiązująca - bo autentycznie - nieładnie trochę wygląda jak autor odpowiada powtórkowo, a gdyby odpowiedzi nie udzielił, to wówczas nie wygląda to dobrze, bo jedni otrzymują odpowiedzi a-  inni nie ( autor milczy nie chcąc klonować sugestii które już wyjaśniał). Wszystko ok. Czołem ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz rosołek dobry na wszystko :) Ładnie, zabawnie i ze smakiem.
    • Zupełnie mnie niepewna pewna A oczekiwała ode mnie pewnego razu żebym od razu się na nią zdecydował oraz żebym mnóstwo działał w tym kierunku konfrontacja powyższego – cóż poradzić - nieco mnie zmożyła, trochę zmogła a nawet ten incydent więcej niż odrobinę zatrwożył i to taka jest prawda   Warszawa – Stegny, 05.08.2025r.  
    • lipiec 2017

Pisałem wtenczas  to ku pokrzepieniu serc i dla wsparcia Prezydenta przebywającego na Helu:     MAZUREK DUDY     Jeszcze wiara nie zginęła Póki Dudę mamy. Co nam PiSu przemoc wzięła, Wetem odbieramy.        Marsz, marsz, Prezydencie, Na historii naszej zakręcie. Pod Twoim przewodem Staniem wszem Narodem.    Przeproś Naród, napraw błędy   Szanuj Konstytucję,                  A wnet Naród upodlony              Poda w zgodzie ręce.                             Marsz, marsz, Prezydencie, Na historii naszej zakręcie. Pod Twoim przewodem Staniem wszem Narodem.       Jak my kiedyś w sławnej stoczni Pod podłym zaborem, Przeciw Polski rujnowaniu Mężnie stań oporem.      Marsz, marsz, Prezydencie, na historii naszej zakręcie. Pod Twoim przewodem Staniem wszem Narodem.       Wyzna wtenczas swej Agacie Ojciec zapłakany: ?Wielkie szczęście moja córko, Że Andrzeja mamy.     Marsz, marsz, Prezydencie, Na historii naszej zakręcie. Pod Twoim przewodem Staniem wszem Narodem.   21 grudnia 2017 Prezydent podpisał ustawy o Sądzie Najwyższym i Krajowej Radzie Sądownictwa.  

• @Leszczym u mnie tak często jest :) wiersze nad którymi siedzę długo, wymyślam przy nich niesamowicie, z których jestem zadowolona - odbiór mają taki średniawy. Te, które piszę "ot tak" - o wiele lepszy. Albo to coś ze mną nie tak, albo to ślepy traf xD   
    • @piąteprzezdziesiąte Zupełnie niepewne faceta dziewczyny oczekiwałyby żeby on się na nie zdecydował zupełnie bez wątpliwości :)) Cóż single rosną w liczbę :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...