agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 (uwaga: wulgarne i w dodatku trąca prozą!)podobnowczoraj nie zjadła śniadanianie założyła skarpetekzwymiotowała na stółto nic...jedna taka widziałaże śpi w trumniei morduje kotysekta jaka czy inna cholera...we wtorki i czwartkiprzychodzą do niej poubierani na czarnoco oni tam wyrabiająpanioni wódkę piją...a i co gorszego pewnie teża pieniądze ma ciekawe skąda bo to widomo dla kogo taka pracujei po co jej te pazury długiewstydu nie maja bym męża z taką nigdy...podobno unia nas ma zjeśća w iraku będzie wojnabłędy legislacyjne blokują ustawya internet jest szkodliwy...snują się cienie od pyska do pyskaa ja słyszałamże agnieszka puczyńska to był podobno człowiek...
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko OK, ale... Wycofujesz się asekurując tym nawiasem i . Tylko to mi się nie podoba, ale przeszkadza jednak w czytaniu.Adam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli mogę coś zasugerować... Ten nawias dałbym na koniec wiersza Ostrzegałby, ale jakże inaczej i subtelnie... Pozdr.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten nawias..był dla dziewic i wydelikaconych. Agnieszka jest taktowna kobieta nad wyraz Mnie nic w tym wierszu nie przeszkadza...kocham takie pisanie...całusy Agnieszko wielkie
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to o mnie, czy o tobie?ściskam serdecznie.... trzeba czasem mieć sie o kogo oprzeć...
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 owszem ;-) to może być asekuracja, nawias jednak jest częścią tekstu, nie ostrzeżeniem:) przynajmniej taki był mój zamiar...czy na końcu? - według mnie finał musi pozostać taki jaki jest;za całusy i uściski wielkie dzięki, odwzajemniam sięagnieszka
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podobno cały świat jest tylko podobno. I opiera się na plotce. Ale na pewno jest to świetny wiersz. Nie mam również większych zastrzeżeń co do nawiasu. I wydaje mi się tylko, że byłoby logiczne, gdyby przed słowem "wulgarne" wstawić słówko "podobno"... Ale Autorka jest na tyle dobrą poetką, że na pewno wiedziała, co robi.Pozdrawiam, j.
Rekomendowane odpowiedzi