Tobiasz P Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Taka na niej pustka, A jednak tak dużo się dzieje, Na trzystu stronach, Nie łatwo opisać jej dzieje, A to zając przez nią przebiegnie, A to jeleń na trawę tą wejdzie, A to lis na przechadzkę pójdzie, Albo nawet ptaszek przyleci i zawoła kukułkę, Niestety będzie rozczarowany, Ponieważ nie będzie miał gdzie zjeść swojej poczwary, Poleci do lasu obok, Lecz nie będzie miał kogo przesiadywać ze sobą. Edytowane 16 Marca 2020 przez Anonim___ Końcówka była słaba ;) (wyświetl historię edycji)
Astro Maestro Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 koncowka troche slaba , dwa razy obok , pozatym ciekawie .
Tobiasz P Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Wieszcz Doslowny Poprawię, dziękuję za opinię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Lubię temat łąki, ale w tym tekście pozostało jeszcze tyle do zrobienia, że nie wiem czy jest w ogóle do uratowania. Może wrócę jeszcze do niego później. Pozdrawiam
Tobiasz P Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @Sylwester_Lasota dziękuję za opinię, jest to mój pierwszy wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @Tobiasz P Serduszko i już czekam na następny wiersz... ;)
liconifess Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Następnym razem popracuj troszkę nad przekazem i będzie git. Wiersz pozostawia po sobie lekki niedosyt, więc cmon rozwijaj się!! 1
złote serduszko Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Jeśli latam, to wysoko, chcę zostawić po sobie ślad na twoim profilu ładny utwór życzę dalszych sukcesów . śmiało publikuj częściej swoje wiersze @Tobiasz P . mój drogi uwierz w swoją siłę otwórz trzecie oko spójrz na świat wyobraźni ... te łąki kojarzą mi się z dzieciństwem jak byłam mała lubiłam chodzić na łąki zrywać maki polne dla mamy tęsknie za tym a ten wiersz przypomina mi to bardzo jak się ubierałam w zieloną kurteczkę i leżałam pod jabłonią i snułam swoje marzenia które spełniłam . śliczny ten wiersz ..... wracam do wspomnień miło mi się go czyta <<pozdrawiam>> zuzia 1
Rekomendowane odpowiedzi