Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) nie wolno z niej drwić wmawiać że to nic że tak wybaczy okradać z kochania mówiąc że to tylko gra podstawiać nogi a potem śmiać się z upadku nie wolno bo ona jest światłem świata które ozdabia bez niej świat by tylko martwił się i płakał Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Lahaj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar złodziej milosci to byłby tytuł :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawe - dzięki za czytanie - Pozd. @Maja Cyman - dziękuje i pozdrawiam.
Tom Tom Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Poważny temat. Czytam go jako przestroga przed zabawą czyimiś uczuciami? dobrze zrozumiałem? do mnie trafia pozdrawiam Waldku
Lach Pustelnik Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Hmm... Z tym "Nie wolno" ja się nie zgadzam. Nie cierpię jakichkolwiek ograniczeń. Zwłaszcza w sferze słowa pisanego:). Gdybyś tego tak nie uogólnił, a odniósł tylko do siebie, dałbym plusa:).
Rekomendowane odpowiedzi