iwonaroma Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 użyjesz mnie i dam ci radość gdy drugi raz cierpieć będziesz to ja kłamię? a może kłamiesz ty ty, który nie cieszysz się jak dziecko 3
Luule Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Hmm hm hm;) I tu mogłabym skończyć, puszczając oczko:P Ale mam parę odnóg w głowie;) (nie dosłownie, bo wyglądałoby to dziwnie:P) ciekawy pomysł, tak w ogóle to już kiedyś Ci pisałam, masz ich sporo, chyba w swoich wszystkich rękawach kurtek na każdy sezon, iwo;) hehe I to jest twoją mocną stroną. Z tym 'używaniem' to od razu miałam jedno skojarzenie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale to uzabawkowienie postaci, mniemam celowe, niesie dalej wiele opcji i to jest fajny patent. Nawet jakby zabrać stąd zabawki i podrążyć głębiej w długotrwałych już relacjach międzyludzkich, to nadal ma to swój sens i miejsce, niestety;) coś co początkowo było dla drugiej osoby plusem, zaletą, wabikiem, nagle staje się wadą, uprzykrzeniem i czym tam jeszcze. A więc napisane krótko, zgrabnie i zwięźle, ale otwiera furtkę do dalszych myśli:) gudnajt! 1
iwonaroma Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne za wnikliwe czytanie i impresje. No cóż, prawidłowo odpoznałaś początek :) od tego się zaczęło ;) choć dalej rzeczywiście odbiegłam "nieco" od rzeczonego tematu - w końcu po co mieszać w to dzieci ;) Tak, drugi, trzeci, czwarty raz to nie to samo co pierwszy, może być coraz gorzej, coraz lepiej, tak samo lub ciągnąć się po wybojach ;) rutyna, schemat zabija; lepiej błądzić lecz wyciągać wnioski. Jeszcze chciałam w tekście poruszyć temat kto jest w danej sytuacji figurą a kto tłem, bo czasem nam się miesza i wszystko co złe chcielibyśmy przerzucić na innych (choć czasami mamy w tym rację ale nie tak nagminnie). Zdrówka (Planuję jeszcze parę kurtek zakupić ;))
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ech raz, jeszcze raz jeszcze go przeczytam raz. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Andrzej_Wojnowski dzięki :) również pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Tak niewiele słów, tak wiele rozgałęzień. Z przyjemnością czytałem, a teraz rozmyślam. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Czarku i pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi