Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 Wieści Niedzielnenie ma chętnych do pracy, przy sznurach w dzwonnicyplotkarka całkiem przypadkowo powiesiła się, na własnym językuniedzielne groteski, mają smak rosołu z domowej kuryktórej łeb ktoś ukręcił po znajomości, z dużą wprawą i bez krzyku 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Lubię czytać twoje wiersze, ponieważ są oderwane od tego portalu. 1
Polman Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marcin Krzysica nie znałem tekstów @Krzysztof_Kurc. Takie miłe odkrycie na początek dnia:-) A to był straszny błąd, który szybko naprawię. Pozdrawiam Was obydwu.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 @Polman Pozdrawiam @Marcin Krzysica Cieszy mnie to bardzo. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 @Pia Dorze jest słyszeć i umieć "oddcedzać". Już niedługo nie będzie dwonników, trochę szkoda. Pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Jak dobrze, że tu zajrzałam. Bardzo ciekawie poukładałeś wersy. Szkoda, że całość taka króciutka... poczytałabym jeszcze. Pozdrawiam. Edytowane 29 Listopada 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 @Nata_Kruk Umiar we wszystkim, nawet w wersach. :) Miło mi. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi