Marlett Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Czy portal jest zbyt skompikowany technicznie? Jak widać większość porusza się tu swobodnie ale nie wszyscy .. :) 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie nie. Pozdr Marlett @Justyna Adamczewska 1
Liryk Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Wspaniale gdyby poprawić to, że niełatwo jest czasami odnaleźć wiersze w gąszczu rozmaitych treści, zwłaszcza po czasie. Pozdrawiam:) Edytowane 12 Września 2019 przez Liryk (wyświetl historię edycji) 1
Marlett Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 @Pi_ Pytanie jest skierowane do wszystkich użytkowników i każdy może się wypowiedzieć w temacie niezależnie od stażu, a szczególnie do tych, którzy mają problemy. PozdrawiaM. 1
iwonaroma Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Wg mnie nie jest zbyt skomplikowany. Wystarczy przeciętna inteligencja (szeroko rozumiana:)) tj.od 75 w skali W. No i oczywiście odrobina dobrej woli, zaangażowania tudzież poświęcenia nieco czasu na początku- przy zakładaniu konta i pierwszym rozeznaniu. Ale to chyba normalne? A jak się czegoś nie wie bądź nie rozumie to zawsze można zapytać a nie mydlić się i pienić :) 2
Marlett Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) @iwonaroma Jeśli ktoś pisze komentarz na str.2 i nie potrafi odszukać wiersza pod którym umieszcza komentarz ... To musi być skomplikowane :)) Edytowane 13 Września 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) no tak...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Jest mniej funkcjonalne.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Forum nie jest skomplikowane, ludzie je komplikują. Poprzednio było to jakieś inne, ale, sã pomysły, zmiany, jest demokracja, przynajmniej tak nam się wydaje :) mnie tam nic nie przeszkadza, no chyba, że, jeśli zostawię u kogoś komentarz, zwłaszcza o nowych gościach mówię, to już u siebie ich nie ugoszczę...boją się ? Nie chcą, wszyscy jesteśmy tylko człowiekiem. 1
Mateusz Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, czego Ci najbardziej brakuje?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @Mateusz Wyszukiwanie starych tekstów i komentarzy różnych autorów graniczy z cudem. Funkcja Szukaj po wpisaniu tytułu w praktyce nie działa. Trzeba znaleźć autura i szukać w całej twórczości. Pozdrawiam Krzysiek
Mateusz Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @Krzysztof_Kurc , wysłałem do Ciebie PW. Może uda mi się coś zaradzić.
Marlett Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 @Mateusz Dzięki również za funkcję ; Zapisz ;) 1
Mateusz Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 @Pia plan jest taki, by podzielić to jeszcze szerzej. Póki co są dwa, by potestować - jeden duży i drugi "pomijalny". :) Wydaje mi się, że ostatecznie najpewniej pozostaniemy przy podziale Haiku, fraszki i inne (dział ogólny).
Rekomendowane odpowiedzi