Marek.zak1 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Mocne. A do tej pory fantom kojarzył mi się z fantomem, czy upiorem z opery. Zreszta nie wiem, czy "upiorna" nie byłaby bardziej zrozumiała, bo ten fantom z tej opery to nie był taki najgorszy:)
beta_b Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 W zasadzie tytuł wprowadza tekst i jest przewodnikiem. Brak /odcięta miłość daje bóle fantomowe. Przecież o tym tekst, o niepoukładaniu, deficycie, o cierpieniu. bb 1
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno wszystko już było, ale zawsze możemy opowiedzieć to własnymi słowami. Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. Niestety nie wiadomo mi nic na temat tego jak ta miłość wyglądała na wewnętrznym poziomie. Opisałem jedynie ten zewnętrzny. Pozdrowienia 1
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem tok Twojego rozumowania. W tym jednak wypadku nie chodziło mi jednak o upiorność tego uczucia. Choć i tak można by je określić. Fantomowy w tym wypadku to czujący pomimo braku niezbędnych do odczuwania cech.
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie
Czarek Płatak Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 @Marcin Krzysica Dziękuję
Marek.zak1 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ----------------------------- Nie znałem tego określenia. Dzięki.
iwonaroma Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zależy, gdzie i kiedy
Czarek Płatak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie w to samo piekiełko. Często przecież nie ma wyboru, a szczególnie w przypadku dzieci...
iwonaroma Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Nieraz trzeba ogromu siły i cierpliwości, by przez to przejść.
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety, a rany zostają na całe życie...
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 @Wędrowiec.1984 Dzięki za wizytę i ślad tejże w postaci serducha :)
Rekomendowane odpowiedzi