iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) wiosna lato wiosna lato szaleństwo kwiatów! pachną pachną pachną pachną nie nadążam z układaniem w wazonach na targowisku skromni stragarze i skromne straganerki pozyskują drobne monety za cud który objawia się teraz w moim pokoju Edytowane 20 Czerwca 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 6
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć @iwonaroma, smutne to szaleństwo. Kwiaty ścinane, ale taki ich los. Choć też można rozumieć i szaleństwo ludzi - takie, jak radość, że mają "kawałek" natury u siebie. Ciekawy wiersz, czuć w nim przemijanie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Witaj - fajnie z tymi kwiatami - uwielbiam ogrodowe polne leśne - po prostu zachwycają - co róż wycinam w ogrodzie żony i układam urocze bukiety mimo że patrzy byczym spojrzeniem. Tak więc wiersz mi przypadł.. Miłych chwil życzę. 1
iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Justyna, ścinanie jest smutne, ale może potem lepiej? … W lepszym towarzystwie? ...My też będziemy "ścięci", choć nie ma pewności, że później święci ;) Sorry za głupawkę, ale tak mnie naszła. Serdeczne pozdrowienia
iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Układaj bukiety nadal :) Jej na pewno też się podobają, choć spojrzenie niby dzikie … :) Również miłych
iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakie piękne skojarzenie :) dzięki :)
iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dzięki Gaźnikowi za serduszko
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona to nie wpadłam, może lepiej? Jak ja tępawo pomyślałam. A tu - ciach, Iwonko - wyjaśniłaś. Kwiaty też do Raju idą, no jakby inaczej. :))Oj, pocieszanka, która mi się przyda, bom smutna :(( Będę miała spokojną noc. Dzięki.
iwonaroma Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę spokojnej nocki, a jeśli sny, to tylko miłe :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakończę dzień tak miły piosenką: J ;)) 1
Czarek Płatak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Super! Nie da się uniknąć skojarzeń z Kwiatami Polskimi :))
iwonaroma Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi