iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 chyba byłabym głupia i masochistką, bo mydło oczy bardzo szczypie i trzeba szybko je zamknąć, gdy otworzenie może jest i koniecznością?... lubię je na swoim miejscu tj. gdy głaszcze nietrwałe moje ciało podczas ciepłej, tymczasowej kąpieli omijając oczy. ślizga się po uszach, szyi i włosach, co prawie martwe, nie boją się, nie boją oto kawałek, co ładnie pachnie a wzroku raczej nie rajcuje w żadnym, żadnym szczególe wielokrotne bańki to już zupełnie inna historia widzę, podziwiam, zapominam 7
wjola Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 sympatyczne i luźne takie przemyślenia lubimy raczej innym mydlić oczy a bańki mydlane urzekają :) serdecznie pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo :) i pozdrawiam również
Marek.zak1 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ach te głaskanie. Można temu mydłu pozazdroscić:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Witam - no proszę nawet o mydle można ciekawie mimo że śliskie Miłego życzę. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki Marek za serce
iwonaroma Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) również miłego
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śliski temat, ale u Ciebie, jak zwykle, do przełknięcia ;) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :) (żeby jeszcze było do strawienia ;)) żart, oczywiście :) zdrówka też
Justyna Adamczewska Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wieloznaczne, Iwono, wiersz przyciąga uwagę, przynajmniej moją. Co porusza jeszcze? Wszystko jest względne. Panta rei, choć czasami nie możemy na to patrzeć, ale to jest. Tu oczy grają też szczególną rolę, no sama wiesz, jak jest, napisałaś o tym: Pozdrawiam J.
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ba, przetrawił się, a nadal smakuje ;) I chyba niezbyt dobrze dobrałem słowa, bo w "przełknięciu" przeciska się gdzieś jakaś pejoratywna nuta, a nie o to mi chodziło. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Justyna za wnikliwość i uwagę. Tak, z tymi oczami to istotne, bo przecież powinno się być świadomym (mieć otwarte oczy) ale czasem zamykamy (bo boli, bo szczypie etc. ale też rozleniwia, zasypiamy itd.). Dobrze, że pilnuje tego wszystkiego trzecie oko w głowie :) bo inaczej mogłoby by być nie za dobrze z nami :) również pozdrowienia
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, że smakuje :) Pejoratywności żadnej nie odczułam :) Pozdrowienia również
złote serduszko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 wzruszjący ten wiersz łezki mi się kręcą
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zuziu, wzruszający? :) bańkami mydlanymi :) nie przypuszczałam, że ktoś może być aż tak wrażliwy ;)
iwonaroma Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 dzięki Gaźnikowi i pozdrowienia!
złote serduszko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem bardzo wrażliwą osobą
iwonaroma Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z pewnością... (nie dam sobie zamydlić oczu)
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uff ;)
iwonaroma Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) :)
Rekomendowane odpowiedzi