Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) jakie to piękne kłaść się do snuz myślą że jutro będzie ładniejniż wczoraj i dziśże pokaże nam iż warto jest żyćbo horyzonty nie są tylko ciemneczasem coś się tlijakie to piękne budzić się widzącuśmiechy nie łzy czuć szczere ciepło od nich bijącesłyszeć śpiew ptactwa szum drzewkrzyk bawiących się dzieci któreprzedrzeźnia świerszczjakie to piękne być świadkiem prawdktórymi częstuje bezinteresownie kolejny ale inny dzień Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
duszka Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jakie to piękne, tak ufać... Bo żeby potrafić tego doświadczać, trzeba ufać. Najpiękniejsza jest dla mnie ostatnia zwrotka, bo zanurza nagle w głębię piękna i sensu ludzkiego życia i naszego człowieczeństwa. Z przyjemnością przeczytałam, - dziękuję, Waldemarze :)
Marek.zak1 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wiosennie i pozytywnie. Tak trzymaj:).
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć Duszku - ja też lubię ten wiersz. Jest w nim to co lubię czyli szczerość. Cieszy mnie że ostatnia najbardziej... Dziękuję serdecznie. Miłego dużo życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Marku za wszystko . Pozd. bardzo wiosennie.
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 od samego tytułu zaczyna się pozytywnie :) delikatny ale mocny wiersz pozdrowienia
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za ten pozytyw oraz za serduszko - Miło cię widzieć. Barwnego wieczoru ci życzę.
Koziorowska Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Chciałabym, aby moje wiersze były tak subtelne i klimatyczne... Pozdrawiam. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za czytanie oraz serduszko jest miłe. Tak pisać można - wystarczy się wczuć w to co nas otacza zobaczyć to głębiej czego ci życzę. Jeszcze raz najlepszego ci życzę.
Rekomendowane odpowiedzi