iwonaroma Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 czerwone szeroko reklamowane niemniej ściśle reglamentowane (chamstwo)pomarańczowe socznie, słodko, dwukrocznie - smakowicie choć ponoć maszyna :(żółte kurczaczek. jest to zawsze jakieś medium - pomiędzy jajkiem i kurązielone ruszyli z kopyta regulowani! niebieskie ooooooo!!!!!!!! (a właśnie że jeszcze nie)fioletowe wąskoskojarzeniowe s u m m abiałe duchy! duchy! duchy! (no i co doktorku? :))czarne najlepiej prezentuje się na stopach b o n u sszare intelektualne (łech, łech :))różane przerąbanezłote w środku. eh... ale któż widział środek... tombakowe moje ;) moje! 4
Maja Cyman Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. winszuje Pani, dobry tekst
Gaźnik Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fantastyczny tekst, jestem w szoku :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Iwonko, no pomysł przedni. Wymieniła peelka gamę kolorów, zagrała Subtelność tez dostrzegam i piekno swiata, tak świat jest kolorowy, barwa szara tez kolorowa. Aż mi w oczach zawirowało. Pozdrawiam. J. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pani Pani Maju
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też :) że z głupawki może wyjść coś takiego ;) dzięki
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Czarek. wygląda na to, że "muszę" się częściej wygłupiać :)
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki i zdrówka :) (i kolorowo żyj! :))
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jeszcze dodam dla zainteresowanych, że genezą tego tworu była krytyka pewnej pani uznanej poetki, która raczyła nazwać moje teksty tombakowymi :D Czyli kochani poeci nie przejmujcie się krytyką, bo krytyka dźwignią jest :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @iwonaroma :)) Dziekuję.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam no to pomalowałaś aż miło patrzeć. Myślę że akcja jak w jakimś chorym szpitalu ach co tam jest zgrabnie. Miłego cienia życzę.
iwonaroma Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki i spokojnej nocki
Rekomendowane odpowiedzi