Leszek_Dentman Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Żółtobrzeżek w Szczebrzeszynie do szczeżui rzecze: Ninie o rękę cię proszę. Odmowy nie znoszę. I śpiesz się, nim chęć mi minie!
amandalea Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ależ drogi Leszku żółtobrzeżku Ninie woli poleżeć na meszku na co mi obrączka twa złota gdy tylko przyjdzie ci ochota mogę namiętnie pogmerać w mieszku
Leszek_Dentman Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Nic z tego, mój miły odrzekla szczeżuja, bo ja nie mam ręki, a ty nie masz... siły.
amandalea Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 przepraszam Leszka za żółtobrzeszka żart trywialny zbyt nachalny
Leszek_Dentman Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Amanda, co we Wrocławiu mieszka w mieszku Leszka szukała orzeszka. Była niezmiernie zdziwiona, kiedy znalazła skorpiona. Spoczywa. Już pogrzebiona.
amandalea Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 amandę nie tak szybko pogrzebiesz skorpionie miły choć jeszcze nie wiesz antidotum na twe jady ma fałszywego mieszka unika
Leszek_Dentman Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Pani Ama z Wrocławia nieładnie się zabawia. Za to, że grzebie nie będzie w niebie, bo diabłu przyjemność sprawia.
amandalea Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 czy tylko diabłu w to juz nie wnikam i szybciuteńko do pracy zmykam :D
Właściwie Nikt Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Chrząszcz z wytrzeszczem w Trzemesznie kleszcza zbeszczeszczał grzesznie w tak straszliwej pozie, że budziła grozę, więc ma boreliozę bezsprzecznie...
Franek Klimek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 or: Taką wybrał pozę, że budziła grozę, choć wyglądali pociesznie ... ? ef
Właściwie Nikt Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)))! Ale z jedną uwagą: Wydaje mi się, że ostatni wers może być krótszy od dwóch pierwszych tylko w jakichś wyjątkowych przypadkach, uzasadnionych, że się tak wyrażę "bonmotowo", bo tak generalnie źle mi brzmi rytmicznie. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi