JaKuba Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 nieświadomie na paluszkach przez drzwi lekko uchylone spoglądam jak Twa intymność spływa rozkosznie przez dłonie skulona przygryzasz wargi rytmicznie z każdym muśnieciem tańczą pierwotne instynkty do muzyki krótkich westchnień a opuszek palca wściekle drażni spragnione natchnienie a drugi nabrzmiałą jaźń aby zmysły wprawić w drżenie głębiej zanurzasz się w siebie lawa zmysłów płynie wewnątrz patrzę jak więzisz ekstazę tak namiętnie ciało prężąc i obracasz się spełniona ku wyjsciu do przyziemności i spotykasz w progu wzrok mój i me rozdziawione usta i tę filiżankę kawy którą niosłem powolutku by nie wylać ani kropli i w zamian dostać Twój uśmiech 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 Witaj - podoba się - a zwłaszcza ten uśmiech. Pozd.
JaKuba Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 Dziękuję Waldemarze. Pozdrawiam serdecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 zmysłowy, miłosny zgrabniaczek . Z pozdrowieniem!
beta_b Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł bardzo fajny, ale wykonanie niedbałe. Do korekty wg mnie. Ale chętnie po poprawkach wrócę by przeczytać. bb Edytowane 30 Lipca 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Zmysłowo, subtelnie, zgrabnie, spojrzenia bez słów, jest Ok :))
Czarek Płatak Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście, w paru miejscach rytm robi koziołki.
Czarek Płatak Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Przeczytałem jeszcze raz i muszę przyznać, że rytm w dwóch miejscach figluje troszkę. Just sayin' :) Tutaj w ostatnim wersie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tutaj Edytowane 30 Lipca 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te fragmenty wg mnie, w ostatniej zwrotce ja się gubię, jest prosta merytorycznie ale mi nie idzie,bb
JaKuba Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) ah te rytmy nieposkromione. dziękuję bardzo za rady :) zasiądę ponownie i zarzucę lejce formy, ale zaufajcie mi, że jak odczytuję w sobie to jest super :) Edytowane 30 Lipca 2018 przez JaKuba (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 ekstaza , o dobra rzecz , zwłaszcza uwolniona ale czasem przypomina sie to słowo w śmiesznym ujęciu z Rejsu Piwowarskiego w ustach skądinąd poety, tutaj śmiesznie nie brzmi pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi