Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) miłość do mnie zapukała powiedziałem pomyliłaś drzwi zapukaj do innych bo mi się w życiu udało ja z miłością jestem na ty od lat ją u siebie goszczę ona uśmiechając się zapytała mnie czy ta którą gościsz od lat czy nudzi czy nie masz jej już dość - odpowiedz proszę ale szczerze na to żona zawołała kochanie co się stało z kim tam rozmawiasz kto to jest czego chce odpowiedziałem już idę i szepnąłem do miłości słyszysz w tym domu nie tylko tlisz ty płoniesz Edytowane 14 Marca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Dobry wiersz a miłość wszędzie zajrzy, nawet tam gdzie jest. Pozdrawiam Waldemarze:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba tak nie narzekam na brak miłości Alicjo - dzięki że czytałaś. Uroczego wieczoru życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może to i dobrze że zagląda tu i tam - dzięki Bolesławie za słowo. Pozd.
azk Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - żona :) Bardzo ciepły przekaz. Pozdrawiam, Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - żona to mało powiedziane to druh przyjaciel skarb kwiat otoczony miłością...dzięki że czytałeś. Pozd.
Luule Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Witaj Waldemarze. Ogólnie zamysł wiersza, jego scenariusz, jest ok, miły, (jeśli rzeczywiście tak płonie, to wspaniale), ale montaż, jak dla mnie - w stylu picasso. Tak jakby naprędce zanotowane i wstawione. Wybacz, odczuwam to jak poniżej:) Ale pozdrawiam serdecznie:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - masz prawo mieć takie wrażenie ale wiersz troszkę czasu zabrał nie był pisany na kolanie. Dziękuje za czytanie oraz komentarz. Pozd.
Natalia16 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Pozazdrościć.Przyjemny wiersz :))) Edytowane 14 Marca 2018 przez Natalia16 (wyświetl historię edycji)
Luule Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chodzi, że naprędce dosłownie, że na kolanie, ale po prostu parę miejsc mnie gryzie, że można by jeszcze nad nimi pomyśleć. Bo myśl i obraz z wiersza jest ciekawy. Ale tylko ja mam jakieś uwagi, więc może to niszowe odczucia. Ja jakoś warczę na np. takie przerzutki :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za tę przyjemność.. Miłego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - poprawiłem to co cię bolało - myślę że jest lepiej - dzięki. Spokojnego dnia życzę
evicca Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do mnie też miłość może zapukać i powiem jej to samo, co Ty. Piękny wiersz!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że szperasz w archiwum - miłe to co napisałaś pod wierszem. Dziękuje - ja też lubię ten wiersz. Udanego dnia życzę. 1
Rekomendowane odpowiedzi