bronmus45 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Z całą powagą stwierdzam, że ten nowy wystrój jak i sam serwer, to popłuczyny po poprzednim. Przede wszystkim cholernie długie otwieranie stron w stosunku do innych adresów. Na poprzednim było o niebo lepiej. Nie zauważyłem - jak dotychczas - zbyt wiele pozytywów...
Bączek_Bączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 a mi dziala bardzo dobrze ;)
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Teraz jest ciut lepiej, ale dwa dni muliło niesamowicie. Już pisałam w innym miejscu, że nie podoba mi się teraz org...ale co tam ja.
Maciek.J Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) a mi się portal podoba z jednym ALE barwa i szata graficzna blada jak mleko od wściekłej krowy bez wyrazu a szkoda Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku, ale jest czarno na białym, jak w książce. Nie męczy oczu, jest wyrazisty. Poprzedni był jasnozieliony, też dobrze, bo oczy odpoczywają w zieleni. Chciałbyś może czarny? Proszę Cię... 1
Maciek.J Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 o ,tak zielony w każdym odcieniu a na pewno nie czarny
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam wszystkich - szukanie dziury w całym - nowe musiało przyjść było nieuniknione - myślę ze się przyzwyczaimy - fakt - może ciut bym dodał zieleni. A tak ogólnie nie jest źle - a że czasem zamuli - no cóż - internet swoim się rządzi. Ukłony dla wszystkich 1
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Poproszę o więcej zieleni ... :) 1
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dla jednych duperele ,dla innych nie. Ja na tym portalu jestem ponad 10 lat. Natomiast widzę, że jest tu wyścig w ''polubieniach'' co skutecznie obniża poziom forum. Wszystko zależy, co komu leży. 1
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Masz Marlett, rację. Niestety...byle jak, byle czego, byle się pojawić na forum i poprzewracać oczkami. Jestem tu przeszło pięć lat...i wcale nie jest lepiej z tymi plusikami , nominacjami, poklepkami...ech.
Bączek_Bączyński Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 plusiki i lajki to znak czasów, komentarzy jest teraz więcej, więc coś działają :)
AnDante Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) A mnie nowa szata graficzna nie przeszkadza, działa tez dobrze.Co do plusików, zgadzam się, że lepiej, że ich nie ma, z pewną może przesadą nazwałbym, że jest to sytuacja bardziej czysta "moralnie". Ja po raz pierwszy zalogowałem się tutaj w 2008 roku, ale z uwagi na pewne sytuacje, a może bardziej na pewnych ludzi, których na szczęście już tu nie dostrzegam, zniknąłem na prawie 9 lat. Obecny powrót wydaje się być lepszy i mam nadzieję potrwa dłużej. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez JADer (wyświetl historię edycji) 1
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To prawda, na forum coraz więcej rąbanek - rymowanek, ku zadowoleniu ogółu. hej ha - zabawa trwa! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam - jak na mój nos Marlett długo to nie potrwa - ktoś lub coś z tym skończy. I zapanuje ład i porządek - zacznie się poważne pisanie i masz rację z tymi rąbankami rymowankami...dopowiem jeszcze że w tej chwili forum się ośmiesza. pozd. 1
bronmus45 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 - Kolejny błąd administracji(Mateusz) forum, pogłębia zamieszanie wokół nowego wystroju stron. Wprowadzenie blokady wypowiedzi - hurtem dla wszystkich - dowodzi o bardzo małym doświadczeniu osoby serwującej nam takie rozwiązanie. Blokada - i owszem - ale jedynie dla trolli internetowych, których jedynym celem jest prowokacja autora, a nie merytoryczna dyskusja nad zamieszczonym tematem. Bo tej zabraknie, gdy kliknę w moderację blokady. Jeśli tego nie zrozumie administracja forum, to... ręce opadają. - Kolejnym tematem jest zamiar wprowadzenia ocen. Nic tak bardziej nie skłóci użytkowników, jak ten pomysł będący zaczynem do powstawania TWA - ja tobie... ty mnie. Ja tego doświadczam (lub doświadczałem) na wielu forach i nigdy nie uwierzę w bajeczki o szlachetności oceniających. Pewno część takich też jest, ale w swojej, znakomitej mniejszości zostaną zepchnięci na margines przez członków kolejnych TWA... 1
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wierzyłam, ale teraz widzę, że Forum mocno ''zwalnia'', być może jest zbyt dużo opcji w ''dobrodziejstwach''. Dlaczego najnowsze wiersze są spychane w dół przez wiersze komentowane? Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nie, no, ludzie to jakaś farsa. Np. w dziale dla wprawnych, na pierwszej stronie kilkanaście wierszy tego samego autora. Inne? tak...takie z 2008 roku. Kropki i tytuły autorów zmieniają się jak w kalejdoskopie...ja wg admina "uczę się pisać'...choć wcześniej umiałam...No cóż widać zaliczam spadek formy, więc uszki po sobie i spokojnie poczekam na rozwój sytuacji. A rozwój może być tylko w kierunku kompletnej martwoty forum. A szkoda, bo pamiętam i te ostre, ale zawsze coś wnoszące dyskusje i wchodzenie na forum z nadzieją na poczytanie dobrej poezji czy prozy...a teraz wzajemne pogłaskania , poprzewracanie oczkami, zalajkowanie...i już wszyscy powinni być szczęśliwi. Przykro mi, że Forum traci na wartości, że "metki" autorskie są tworzone z dymu kadzidełek, przykro mi...ech...:(
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Teraz jest mało do czytania ale za to dużo do poklepywania po pleckach - miziania - niestety.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałby zauważyć że większość rąbanek rymowanek było w dziale satyra i całkiem miło sie to rozkręcało...hej ha zabawa szła ... I chyba po to był ten wątek założony jedynie pan JS z grona wprawnych poetów pokwapil sie tak nisko by dac popis swoich umiejętności Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Z uwag czysto technicznych dyskusja zeszła na spawy organizacyjne forum. U mnie serwer działa bez zarzutu, nie miałam żadnych problemów. Jeden raz zdarzyło się, że chwilowo był niedostępny. A co do organizacji forum - miałabym jedną propozycję, która, być może zadowoliłaby wszystkich. Moim skromnym zdaniem należałoby stworzyć miejsce dla AWANGARDY i spory o wyższości rymowanek nad poezją na wskroś nowatorską miałyby szansę ucichnąć. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi