atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kładziesz cieńrozmazujesz konturściągasz haftzakończony na krzyżżebrzesz z powrotemo swoje żebroAdamiemoje włosyskręcasz w palcachjak barany potulnezdmuchujeszkurz zza uchanawet karmicielkizapomniały o sileciążeniaprzekraczaszRubikon ustSiste, viator !bez słówMalujesz ciałabez główNagie pannyjękiem podrzynaszGardłaEwanadgryzione jabłkoniezgodypoczułeś sięnagiobnażonykiedy upadłRaj
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tu też bez komentarza.Może jest tak tandetne że nie warto.To też chciałabym usłyszeć.Za wszystkie uwagi z góry dziekuje
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ten wiersz-ma tytuł ale nikt mi nic o nim nie chce powiedzieć
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się szczególnie ta forma rozwlekania. Dobrze mi się czytało i zabieram do ulubionych. Proste słowa, a tak ważne treści...Adam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No pewnie..Przeciez to o Adamie..Chcialam ci powiedziec zebys przeczytal, ale sam znalazles:)
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję.A co to znaczy biorę do ulubionych?
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to znaczy droga Atlantydo ze umieszcza sie go w swych ulubionych stronach, aby miec pozniej do niego dostep, aby go zapamietac i miec go pod reka.( Jest u gory przeciez taka opcja:))Ja tez zabieram do ulbionych, choc ten wiersz jest twym pierwszym ktory mi sie podoba..No ale od czegos trzeba zaczac:)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi