Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2004 daleko do wszystkich mam ze Skandynawii, ren chory a sanie rdza w niemocy trawi, więc apel z urzędu Mikołaja na starość bieganie nie upaja a niech se sam każdy prezent jakiś sprawi.
e-m-e-m Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 starość nie radość: reumatyzm , bóle w krzyżu niska emerytura, nic dziwnego że sanie kwiczą i leżą nie dobrze,- Mikołaju !
czarna Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 chyba sprawię sobie nowego...Mikołaja ;o)
Jacek_P. Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Sanie na złom, Mikołaj - w starców dom, Cóż, życie płynie. Nie młodniejemy, Messalinie.
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 TELEGRAM OD Św. Mik. Tu Święty Mikołaj!!! Byliście grzeczni? Nie kłamaliście ? Nie kradliście ?NIe? To sie wreszczei nauczcie, bo ja Wam wiecznie prezentów nie bede przynośił Mam serdecznie tego dośc , za te drwiny!! Podpisano Mikołaj + Renifery
asher Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Arcymyk, Panie Messa! Spóźnione gratulacje.
Rekomendowane odpowiedzi