dzie_wuszka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Właśnie dotarła do mnie przesmutna wiadomość. Uzytkowniczka i energetyczny duch tego forum, Ewa Kos, a tak naprawdę Cecylia Serocka, niestety odeszła. Była pierwszą osobą, która podawała rękę raczkującym osiołkom, usmiechałą się na przekór przeciwnościom, kochała zwierzęta, sztukę i ludzi. Była cholernie dzielną osobą, proszę więc uzytkowników tego forum o jedną dobrą myśl w jej kierunku, niech te mysli zbudują jej miejsce, gdziekolwiek jest...
henryk_bukowski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 ..przykra sprawa..ale gdziekolwiek jest Pani Ewa..ufajmy,że jest tam o wiele piękniej.W swojej karierze "tutaj"..poświęciła mi chyba.. dwa komentarze..nie będę ich szukał..bo jestem pewny,że obiektywne.Dziękuję.
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wyrazy współczucia dla bliskich.
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wiem, że okażę się świnią (by nie orzec dosadniej), ale ludzie umierają i się rodzą, jest dobrze jak nie odchodzą, więc nie płacz na pożegnanie, bo spotkamy się tam, gdzie inni nie doszli jeszcze.
Marlett Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Z opóźnieniem przeczytałam wiadomość, ale jest mi bardzo przykro z powodu odejścia Ewy. Przykro, że już Jej tu nie będzie. Bardzo lubiłam Jej pisanie choć ostatnio było go coraz mniej i coraz smutniejsze jakby wołanie... :(
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Szkoda - będzie jej brakować - była tu kimś kogo będziemy żałować.
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 taaak...piękna postać orga...żal!
pchła_szachrajka Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdziekolwiek jesteś Ewo, mam nadzieję że jesteś
Rekomendowane odpowiedzi