henryk_bukowski Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 wyobraźnia to zbyt mało abym powstał wiersz jak wesz potrzebuje ludzkiej krwi jaki kamień taka rana życie los gdy zbyt wiele kurwamaci nie dawało przejść mówię prawdę nie udaję jest ok to zbyt mało
NowyVega_NowyVega Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 ,,wyobraźnia to zbyt mało abym powstał wiersz jak wesz potrzebuje ludzkiej krwi,, do głowy zabieram jako miniaturę
bazyl_prost Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 @henryk_bukowski też się na te tematy zastanawiam, trzeba dbać o prazupę żeby nie zamieniła się w krwawe piekło, to obowiązek każdego człowieka, czasami gdy nic się nie dzieje wydaje sie wszystkiego zbyt mało, wtedy mozna iść do kina, są filmy z wybuchami
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Heniek tytuł sam starczy za resztę słów. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 @henryk_bukowski Masz rację Heniu ,życie to nie bajka, to progi czasem nie do przeskoczenia ,a tyle bylo w nas nadzieii, tyle marzeń i pragnień,,, a pozostały gorzkie wspomnienia ,(może chwile radości?!), a tu niespodzianka- szczęście trwa tak krótko -zbyt krótko jak sen! Pozdrawiam!
Jolanta_S. Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 @Devil_de_la_Muerte_ @henryk_bukowski kolega Devil de... wyjął mi te słowa z ust... piękne! pozdrawiam - jol
gabrysia_cabaj Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 kamień rana, życie, los to trochę za dużo jak na tak niewiele:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 no proszę, jaki Wojaczek :-) Dobry wiersz, widać go od razu, słów w sam raz, bez świecidełek... Gratuluję :)
henryk_bukowski Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 ..Dziękuję Wszystkim :)..jestem lekko zakłopotany słowem krytycznym..choć czułem ,że spodoba się Wam.. bracia i siostry:)..pozdrówka Henryk.
adam_bubak Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 @Devil_de_la_Muerte_ też jestem za tym, żebyśmy się wszyscy przerzucili na pisanie tytułów
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Jaka róża taki cierń...
Rekomendowane odpowiedzi