Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ściąłem makiogród cichy pozostałobraz psychew karminach brodzącej lękliwiemajaczyza szybą grubości istnieniałapczywie całuję pod rzęs prześcieradłembiel hebanowy jedynie
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ładnie, ładnie, ładnieco tu więcej dodawaćPozdrawiam,Kai Fist
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 poetyzmy bardzo dla ciebie typowe:);biel hebanowy - piekny oksymoron, tylko czemu taka końcówka?;jak zwykle, przyjemnie się czyta, pozdrawiam, aga
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 agnieszka puczynska napisano Aug 18 2003, 11:40 AM CYTAT ...tylko czemu taka końcówka? Agnieszko,"jedynie", ponieważ „ za szybą grubości istnienia ..”Dziękuję i pozdrawiamAneta
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Aneto, nie o to pytałam:) czemu hebanowY:) pozdr. aga
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (agnieszka puczynska @ Aug 18 2003, 12:46 PM) Aneto, nie o to pytałam:) czemu hebanowY:) pozdr. aga ....ze względu na drogocenność ( jego wewnętrznej części), ale znaczenie ma tu także barwa....pozdrawiam P.S. to nie jest oksymoron
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ok, spadam z krzesła właśnie:)pytałam o użycie końcówki rodzajowej:)ale ok, już wszystko wiem:)pozdr. aga
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tośmy się dogadały.. wydawało mi się to oczywiste, nie pomyślalam, że możesz o to pytać...wybacz, mój błąd...jeszcze raz serdecznie pozdrawiamaneta
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pogadały sobie: poetka z poetką...Adam
Rekomendowane odpowiedzi