Milosław życzliwy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 MIEJCIE ŁASKĘ Po zaskoczeniu - odrzekłem. Swą srogą karę odwlekłem. Wina moja niewątpliwa, każda dusza jest wadliwa. Czy należy mi się krzesło? Prąd przeleci jak sto biesów I wyrzeźbi swe sto ścieżek W starym pomarszczonym ciele Duch spogląda spod nawisów Na to życie, które prysło. Więc darujcie swojej łaski Więc odpuśćcie każdą winę Bo gdy wpadłem w swe zasadzki zrozumiałem, że przeminę... 2013 III
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeśli o mnie chodzi, to ułaskawiam Cię :) pozdrawiam serdecznie i do poczytania :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mirek ( oczywiście biorę pod uwagę podmiot) ,a bez zasadzek to miałbyś w planie trwanie bez końca? Ja rozumiem ,że miało się rymować ,ale może z sensem? A tak w ogóle, to rymy dla rymów: pierwszy i drugi wers - ta jojku . Ponieważ jednak dałeś taki tytuł ,to tylko popraw litrówkę i jest ok. pozdr
Malarz_ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Łaska pańska na pstrym koniu jeździ;-) Rymy są poplątane deko.
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A może by tak jakiś porządek w rymach? W każdej zwrotce inaczej. Jak pasowało, to się zrymowało, a jak nie, to niech będzie jak chce? A gdzie rym do biesów, ścieżek czy ciele?
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki za odwiedziny. pozdrawiam
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dopiero uczę się warsztatu, każda rada jest dla mnie cenna więc prosze o więcej. Trwanie bez końca ....to byłoby piękne.
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następne będę się starał mnie plątać.:) pozdraiwam
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz mi wybaczyć moją nieporadność, ale dopiero zaczynam stawiać pierwsze kroki na tym cienkim lodzie. Chciałem żeby się zrymowało ścieżek - ciele biesów - nawisów krzesło - prysło, ale widocznie mnie nie wyszło za dobrze. Postaram się czynić postępy. pozdrawiam
Milosław życzliwy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny pozdrawiam i zapraszam
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobra, usprawiedliwione :)
Rekomendowane odpowiedzi