bazyl_prost Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 pięć kiwi i trzy jabłka dwudziestowieczna gratka
Malarz_ Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Za głupi jestem żeby zagadkę rozwiązać:-)
bazyl_prost Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 nic nie rozumiecie, bardziej smaki niz pierdoły
Alina_Służewska Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 coś jakby kwaśno-słodkie ósemki ? pozdrawiam :)
dzie_wuszka Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiwi wyginął, sądu parysa nie będzie ;P łmoże dałby się ocalić w jakimś szerszym zbiorku Pzodrawiam :)
Kris Sobczak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Na straganie owoce zwykle mówią o sobie: jestem cytryna, buźka się po mnie wygina! a ja jestem kiwi, mną rodzina się pożywi!, a ja jestem marakuja....i nie wiem co powiedzieć :-(
M._Krzywak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Przystroić to w czerwony kapturek i można pohasać z koszyczkiem po lesie. Wklejać to nie za bardzo.
bazyl_prost Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 cóż takie życie, przedziwne, to akurat nie o ptactwie,a o owocach
hubertk Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 ale co ja mam niby z tą myślą zrobić?
bazyl_prost Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 nic kompletnie nic westchnąć i poczuć się lepiej, bo to tylko owoce
Emanuel_Wójcik Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 mnie się kojarzy z prostym winem..
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo fajna konstatacja
Rekomendowane odpowiedzi