natalia Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 dzień najodpowiedniejszy należy wybrać z wyprzedzeniem rocznym zgłosić i poświadczyć w sądzie rejonowym dbając o szczegóły proponuję aurę wiosny i jesieni obowiązuje rezerwacja! - bardzo pożądane terminy prosimy o akt urodzenia aktualny wyciąg ze skarbówki: - dni radosne przez pechowe (rocznie) - ilość spotkanych szczęść i nie - liczbę ludzi z którymi miało się kontakt jakikolwiek na tej podstawie przyznajemy numerki wiadomość o rozpatrzeniu wniosku prześlemy wróblem życzymy przyjemnego dnia umierania! już dziś zapoznaj się z ofertą wiosna - lato 2005 może to właśnie Twój dzień! ======================================= to już było, ale zmieniłam parę szczególików :)
Michał_Zawadowski Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 cóż, z pewnością oryginalne. mocno się różni od znanych mi do tej pory Twoich wierszy (nie mówię czy to dobrze czy źle, po prostu stwierdzam:)). całość dobra, zwłaszcza celna końcówka. pozdrawiam MZ
asher Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Bo Nata się nam zmienia. A ja kiedyś pisałem, ciekawe co się urodzi...
natalia Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 dobrze choć raz zaskoczyć :) dziękuję bardzo za miłe słowa
Jan Polski Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ładny wierszyk Pani tu powiesiła. "życzymy przyjemnego dnia umierania!" - to mi się jako wiersz nie podoba. Ale biorę sobie na memento, bo przyjemnie brzmi ;) Pozdrawiam - Jan P.
natalia Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 to wierszyk jak najbardziej na momento a nie do serca :)
asher Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Panu Polskiemu się nie podoba. Cóż, nie podoba się umieranie. A komu się podoba? Piszę pod wrażeniem życia i śmierci niejakiego Pawłowskiego, który życie postradał jakby dziś, a w sobotę...
Rekomendowane odpowiedzi