Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 wspomnienia, plastyczne sekwencje bez synchronizacji, z dźwiękiem złudzenie kuleje, animacja to namiastka ruchu podtrzymywanie kukły, w pionie staje się coraz trudniejsze myślenie, o przyszłości decyduje przypadek
bazyl_prost Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 nie ma czegoś takiego jak wolny przypadek w ludzkim życiu,jest dobro i zło
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam inne zdanie na ten temat. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przypadek jest składową każdej minuty - trochę przemeblowałem, aby urozmaicić podejście do tekstu..............w moim przekonaniu interpunkcja pozornie zostawiała oddech, który w czytaniu dławił się (przeszkadzał) im krótsze kalendarze, tym większy lęk - dobry FINAŁ Zastanawiałem się nad interpunkcją, czy jest potrzebna? Może jest tylko po to by tekst miał taki kształt i był prostszy. Tak przynajmniej wydawało mi się. Uwagi do przemyślenia. Pozdrawiam Krzysiek
Piotr_Płoszaj Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Łątki, topos theatrum mundi z lalkarzem podtrzymanym w cieniu, a raczej topos tylko z jego cieniem. Fatum rządzi się przyszłością (mimo że... jest trudniej), miesza się ze swoją pozostałością - mocno nasączonym zlepkiem wspomnień... Jakąś myśl pozostawiłeś. Pozdrawiam. Piter. Ps: W sumie to... nie mam nic do przecinków. Ale to ja... może Mithotyn ma rację - może są zbędne... sam nie wiem.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teatr cieni, nawet nie próbuję uciekać od skojarzeń, powtarzalność jest naturalna, to tylko kwestia obserwacji, może czasu. Suma przypadków. Dochodzę do przekonania że przecinki są potrzebne. :) Pozdrawiam Piotrze Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Konradzie Krzysztof Konrad
Rekomendowane odpowiedzi