Ela_śmigielska Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Dzisiaj zgasły wszystkie gwiazdy oraz światła Twego domu. Prowadziły mnie do Ciebie... dzisiaj już nie mogą pomóc. Czas zapomnieć o przeszłości o tym jak to piękne było. Abym mogła spojrzeć w przyszłość muszę zabić dziś tę miłość... Ty chcesz odejść bezpowrotnie, poukładać własny świat. Ja zostaję tu samotnie, na następnych tysiąc lat... Lecz Ci życzę szczęścia w życiu miej marzenia , spełniaj je. Ja zostanę gdzieś w ukryciu wciąż czuwając nad twym snem...
Stary_Kredens Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 powinno być tę , jeszcze cały czas obowiązuje i jakaś Ty wspaniałomyślna, tylko pozazdrościć , poza tym fajne rymowanka Pozdrawiam kredens
Ela_śmigielska Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 żebyż to było takie proste...napiszę wierszyk i uczucia odejdą.....
M._Krzywak Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Pobeczałem się straszniem, widocznie mam miętkie serce. Pozdrawiam
NOWA Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Czasami tak bywa, że trzeba zabić tę miłość, żeby wreszcie znaleźć tę właściwą:) Chociaż temat smutny, miło było przeczytać. Pozdrawiam:)
Gość Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Brzmi jak tekst utworu disco polo, autor sam musi ocenić, czy to zaleta, czy wada. -- Pozdrawiam Michał Małysa http://www.mojwierszownik.pl
Rekomendowane odpowiedzi