Anna_Para Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Marlene Dietrich, bardzo pięknie zilustrowałaś ten wiersz. Jest on refleksją po obejrzanym spektaklu "El flamenco" na żywo. Bardzo dziękuję. Cieplutko, Para:)
Kraft_ Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 coś ... wspaniałego Aniu ... rzekłbym ... poezja ... ;) pozdr. K
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Krafcie, bardzo mi bardzo. Pozdrawiam, Para:)
teresa943 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 chyba już wszyskie pochwały i zachwyty zostały napisane, więc ja ...spóźnialska :) zabieram do ulu... i Autorkę także :))) serdeczności Aniu :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Tereso Krysiu, bardzo nam będzie w tym ulu dobrze. Dziękuję, cieplutko, Para:)
szarobury Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 na wachlarzu z fiszbinami drży obłędnie każda z kropel tylko nie wiem łez czy potu :)
Anna_Para Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Szarobury, dziękuję bardzo poprawiłam. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Stanisławie, ciekawa propozycja. Przemyślę. Dziękuję, pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Witam Aniu! Ale wprowadziłaś w nastrój- to się czuje czytam i jestem tam, piękny barwny przekaz. Miłego:-)
Anna_Para Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Bolesławku, bardzo mi miło, że się podoba. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
NOWA Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Bardzo obrazowo, tanecznie, czuć emocje i uczucia. Pozdrawiam:)
Anna_Para Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Nowiutko, dziękuję. Pozdrawiam, cieplutko, Para:)
Kaliope_X. Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 unieść się z muzyką czy z poezją, Anno? ;) co tu dużo pisać - piękny wiersz, muzyczny obraz - flamenco z rozmachem barwnego impasto! zabieram :) pozdrawiam serdecznie, in-h.
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Kaliopku, dziękuję bardzo. Serdecznie, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Miałam przyjemność i radość ogladania ognistego flamenco w "naturze". Świetnie oddałaś temperament i nastrój tego tańca i nie tańca. Pozdrawiam Lilka
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Lilko Laszczyk, cieszę się, że wpasowałam się w poetykę flamenco, oglądanego na żywo. Tak się to miało przydarzyć. Cieplutko dziękuję, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Stanisławie, cieszę się, że tekst inspiruje do warsztatowania. Rzeczywiście - nie był w Warsztacie. Dziękuję za sugestie, by zabrzmiał dokładnymi rymami. Przemyślę Twoją cenną propozycję. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Stanisławie, oczywiście że będę, no ale już się przyzwyczaiłam. W sumie - to dla mnie nie pierwszyzna. Kręć się do woli. Cieplutko, Para:)
Sokratex Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Śliczne flamenco! Z niecierpliwością czekam do dwudziestej drugiej, zapalam świece i... zaczynamy: http://bit.ly/NNLUcp To znaczy ja tylko klaskać, bo Magię już dawno temu zostawiłem Kobietom ;) Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Sokretexie, dziękuję za piękną ilustrację muzyczno - taneczną. Wdzięcznie się kłAniam, pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi