Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za wszystkie komentarze. Najbliżej "zgadnięcia" był Szarak. Ostatnimi czasy ciężko mi jest coś napisać. Doszedłem do wniosku, że blokuje mnie to, że wydaje mi się, iż moje wiersze muszą być super pod każdym względem i podobać się czytelnikom. Przez to trudno mi było stworzyć coś nowego bo zastanawiałem się czy jest dość dobre.

Więc teraz napisałem coś kiepskiego. Po prostu by pokazać sobie, że jak każdy człowiek mogę popełniać błędy. Że nic się nie stanie jak wiersz nie będzie doskonały i że krytyka mnie nie zje. To był taki eksperyment.

Jeszcze raz jestem wdzięczny za komentarze. Dzięki wam będzie mi się lżej pisać, bez presji perfekcjonizmu.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

mówiąc szczerze, w ciągu ostatnich kilku lat mojej przygody z tym portalem, zauważyłem jak bardzo podniósł się poziom publikowanych tutaj wierszy. przede wszystkim odczuwalna jest zmiana proporcji pomiędzy lichymi tekstami, a wierszami o wyższej wartości, zarówno w warstwie warsztatowej jak i przekazu. jednocześnie z tym wzrosły wymagania czytelników, ale myślę, że to dobrze nam służy :)
pozdrawiam serdecznie :)