NOWA Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 wlazł ogórek do słoika trochę ciasno nie pobrykam więc ułożył się wygodnie cóż poleżę choć swobodnie zaraz drugi się wgramolił dla mnie to zbyt mało soli no i kopru więcej wolę ale trudno ja postoję jeszcze dwóch się taramboli tak się pchają że aż boli trzech następnych też się wpycha ależ ciasno ale kicha znowu paru się wdrapało jakby ciągle było mało i dopchnęli z całej siły by się inne nie ruszyły ciasno jakoś się zrobiło przez to wcale nie jest miło więc skwaszone mają miny bo tak siedzą od godziny całkiem jak te śledzie w beczce lecz widocznie to konieczne myślę że jak tak zostanie to ukiszą się na amen
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 no cóż, sezon ogórkowy :))). a kiszone, sama pycha :) pozdrawiam serdeczne. do poczytania :)
Alina_Służewska Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 kwasiłam ogórki kilka razy po sześć kilo będzie co jeść nim śniegi miną w zabawny tekst smacznie wpleciony sens :) pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 przyszła pora wreszcie słoik otworzyli, komu ciasno niech wyłazi kwaśne miny źle wam było? potraktuję ostrym nożem w prawo, w lewo, ma być w kostkę, lepiej, gorzej? przy ziemniakach przy cebuli rany boskie toż mezalians, jakiś miszmasz jeszcze z groszkiem? w sporej misie pomieszane towarzystwo i majonez na to wszystko, wielką łyżką no i koniec, jeszcze puentę wam wysupłam kto mi powie czemu cieszę się jak głupia? przyszli goście i dokładnie zjedli wszystko i zostałam uśmiechnięta z pustą miską W podziękowaniu za smaczny ogórkowy wiersz :) Pozdrawiam serdecznie
NOWA Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Sylwestrze za poczytanie i do następnego, pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Alinko za miły komentarz, ja też już jestem po kiszeniu. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Alicjo za czas jaki mi poświęciłaś pisząc sympatyczny wierszyk. Kiszeniaki smaczne na zagrychę, kanapki i sałatki. Pozdrawiam serdecznie:)))
bazyl_prost Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 tak , kiszone ogóry i kaszanka na chrupiąco, moje najnowsze odkrycie kulinarne
Kaliope_X. Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Nowo, świetny wierszyk, zabawny, rytmiczny i przyjemny w odbiorze. serdecznie pozdrawiam, in-h.
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 uśmiechnął :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
NOWA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smacznego, dziękuję serdecznie za odwiedziny. Pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kaliope za tak sympatyczny komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Krysiu, że uśmiechnął. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny Piegowata. Pozdrawiam serdecznie:)))
aluna Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Uśmiechnęłam się czytając Nowuś, coś z humorkiem i smacznego do poczytania znowusz!(bez kwaśnej minki). Pozdrawiam! Ja +
NOWA Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za sympatyczny komentarza z dozą humorku. Pozdrawiam serdecznie:)))
Judyt Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 bardzo fajny, przyjemny, lekki i smaczny- jak na ogórka przystało(:J.
NOWA Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt za smakowity komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi