Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 konsultantka Avon na oko wiedźma straszy przepowiednią będę miał zmarszczki będę stary lekarz coś wspominał że nie zgaszę sam ogniska i na kiblu będę siadał z bólem zgaga niewydolność jelit hemoroidy cóż słaby organizm dość przeforsowany ale zmarszczki mam być stary jak dewotki o świcie w kościele pijusy pod spożywczym nie Englert Ford Mickiewicz stary jak Kruszwica jak nie wiem konsultantka Avon dobra wróżka wabi mnie próbką kremu - - - *linijka z piosenki "wiem" G. Turnaua
Filip_Nowak Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 lepiej być starym, niż martwym
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Masz gościu "deprechę"( zmuła ,dołek). Na początek rozbiłbym lustra - w domu i nie wpuszczał "konsultantki Avon'u":)))))))))))))))) Ubawiłem się wierszem i komentarzem Stanisława.pozdr
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 tak, Stanisław znalazł coś dla siebie ;), nie mam doła ni deprechy, w żaden sposób nie identyfikuję się z tekstem, który napisałem w wybornym humorze z uśmiechem na ustach, wiersz to wiersz, nie ja przyczajony w literach
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kwestia dyskusyjna, gdybym miał leżeć w formie warzywa i opieka nade mną uwłaczałaby mi, to wolałbym być martwy
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak właśnie myślałem ,że świtnie bawiłeś się przy pisaniu:) Moje zdania to nie uszczypliwości .Wypowiedziałem je w stronę podmiotu ,żeby ratować "pomarszczonego" biedaka.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mnie się podoba. Przewrotny i z humorem. Brakuje mi na końcu: "przecież się nie zesram i tak będę stary' Pozdrawiam.
Bajadera Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak ten krem w głowie to oczy zmarszczek nie powinny widzieć. może żelazko na parę pomoże? pozdr.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już tytuł jest kpiną. Krem na zmarszczki istnieje tylko w głowie. Z godnością akceptować czas. To jest ten krem. Englert, Ford, Mickiewicz też się starzeli jak pijusy pod sklepem. Ten wiersz jest przewrotny. Być może ja go tak odebrałem.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może niezbyt trafne sformułowanie. Nie Ty generalnie, ale jedna z Twoich jaźni. Można ich mieć wiele. Pozdro.
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ...okazuje się , że siadanie na kiblu może być poezją....stuk puk...kto tam...poezja współczesna...
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poezja... jakie to miłe :)
Wanda Szczypiorska Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mnie się tam wydaje, że Konradowi w zmarszczkach będzie do twarzy. Bardziej obawiałabym się diagnozy lekarskiej.
Rekomendowane odpowiedzi