Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dziękuję za dobre słowo pod wierszem. Pozdrawiam, Nato. :)
krzywy olek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 oklaski; za tytuł, reszta też niczego sobie;) pozdr
lena2_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 przechadzka po Rzymie, fajnie napisane:)pozdrawiam Grażynko
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mam się ukłonić? :)) Dziękuję i odpozdr. :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że dałaś się skusić na tę przechadzkę. Pozdrawiam, Leno. :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Świetna puenta , Grażyno ! Myślę , że rewelacyjnie tłumaczy cały wiersz , a on ci - że obsadzony jest cały pastelami ... :-) - brawo !
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cierpki finał uroczej przechadzki - na tak, a nawet na TAK. Pozdrawiam :) PS Czy ja mogłam go czytać tutaj, ale dawno temu?
teresa943 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Grażynko, ożywiłaś we mnie wieczne miasto, przechadzam się znowu po zatłoczonych uliczkach, jak niegdyś "krążę z melodią zgiełku" i ..."szukam szczęśliwej monety" jak wtedy - "przeoczyłem w tłumie", ale nie tracę nadziei - może odnajdę tu, gdzie mnie osadził los? b. dobry wiersz a dla mnie tak jakby..."osobisty" :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nastrój wiecznego miasta, przepełniony gwarem, usiąść w przytulnej kafejce w zaułku ciszy wczuć się w epokę minionego i płynąć marzeniami. Dobry bardzo wciągający wiersz czytasz i jesteś tam:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mogłaś go tu czytać? Zdecydowanie TAK! :)) Dygam z podziękowaniem. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kryś, swoim wpisem udowodniłaś, że każde tam, dzieje się tu. Tak jakoś Olkowo pojechałam, bo mi zapadło jego: Tam i Tu. Serdeczności dla Ciebie zostawiam. Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "czytasz i jesteś tam" Jak miło usłyszeć, że da się tak odczuć. Serdeczności odwzajemniam. :)
krzywy olek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mam się ukłonić? :)) Dziękuję i odpozdr. :))) ukłony? mile widziane ;)
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mam się ukłonić? :)) Dziękuję i odpozdr. :))) ukłony? mile widziane ;) :)
Rekomendowane odpowiedzi