teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 pod bielą pozorów spijamy udrękę co noc bezwstydny głód uchyla zakazaną bramę łakomie zrywam najczerwieńszy owoc smakuje ekstazą oszaleję sięgnij po niedostępność rozkrzycz nasycenie niech runą tamy chcę usłyszeć łomot fal gdy dyszysz do białości rozpalam codzienną kwarantannę zniewolona tabu tylko śnię lecz coraz częściej mam dość osobności dla zasady przed światem odfałszujmy prawdę
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 żal mi tej peelki takie ma serce a on bluetooth wciąż starą wersję :) wiem, że to nie do końca o tym, ale częściowo mi pasi Fajny wiersz Krysiu, pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 To erotyk! Tylko z ludźmi bez Erosa. Biedni. Pozdrawiam. mb.
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Wzruszona, nie mam potrzeby, by powtórzyć, Krysiu,... Wiesz, co. Cieplutko plusuję, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Smutny erotyk ale bardzo fajny utwór, dobra poezja Krysiu-:) Niedostępne, zakazane takie tabu to dla ludzi, musi być skonsumowane, kiedy pożądanie budzi. Serdecznie pozdrawiam-:)
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Wiele ciężkich, nabrzmiałych słów, ale i temat, mimo wątku erotycznego, trudny, skoro dzień jest wrogiem peelki. Pozdrawiam, Krysiu, trzymając kciuki za peelkę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zakazany owoc ma kolor czerwony. Wiersz mi się podoba, chociaż 'odfałszujmy prawdę' wydaje mi się zbędne. Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakiś on i jakaś ona jak to w życiu bywa miłość dusze połączyła cielesność wzbroniła HAYQ, cieszę się, że "częściowo pasi" i że "fajny" :) dziękuję :)) pozdrawiam serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak w życiu bywa. ważne, że się kochają "wbrew i pomimo". dziękuję Mario :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, wrusza mnie Twoje wzruszenie. Wiem...wczuwasz się "podskórnie" i za to dziękuję. Za plusika też! Cieplutko pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłość bywa zakazana, chociaż pieści i całuje, kiedy tylko głód obudzi, tchórzliwie się wycofuje. Bolku, dziękuję za piękny komentarz :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz, Aniu. do trudnego tematu potrzeba nieraz "ciężkich" słów, tym bardziej, gdy chodzi o "smutny" erotyk. dziękuję :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze, cieszę się, że wiersz się podoba. Co do pointy... szanuję Twoją sugestię. Zastanowię się, ale póki co, niech zostanie jak jest. Dziękuję :)))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 oczywiście :), to Twój wiersz.
Magda_Tara Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 początek parzy i paruje. całość pluskuję buziaki, Kryś!
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze raz dziękuję Sylwestrze. Miłego dnia :))
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyczytałaś, co na rzeczy! dziękuję, Madziuś :))) pozdrówki najcieplejsze!
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 soczyście, energetycznie, prawie podprogowo... plusuję, pozdrawiam:)))
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak miało być! dziękuję :))) cieplutko pozdrawiam, Emm - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Ciężko w kłamstwie, udawaniu, jeszcze trudniej w obojętności, niespełnieniu. Ciekawy temat, Krysiu i ciekawie podany. Pożądanie, ech... Co też ta chemia z nami wyprawia. Jestem za odfałszowaniem! nad ranem, późnym wieczorem, na spacerze... ;) Podoba się że aż, aż. Pozdrawiam, Grażyna. :)
Rekomendowane odpowiedzi