Spółka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 jak rybkę w piosence – wartą każdego wiersza taką cię widzę przez różowe okularyprzytul nieróżaną przydymioną nieradośnie zawstydzoną chcesz mnie taką z błędem? z daleka widać że to unikat ręczna robota biorę! i ja z przeceny co parę chwil tu zaglądam by pomarzyć jak warzysz zupę dotknąć twarzy pochylonej nad mirażem wierszyoddaję pełen talerz w twoje dłonie smakuj ogórkową z koprem na zmianę z przyprawą z wnętrza ziemi chcesz spróbować?
Ewa_Kos Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ogórkowa moja ulubiona; dość sprawnie powstał bardzo ciekawy obrazek. Chętnie spróbuję, jeśli można:)))) A różowe okulary przecież wszystko potrafią. Serdecznie pozdrawiam:)) E.K.
Dyziek_ka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Domowy erotyk smakiem dotykasz, ogorkowa ....z papryką kolejny dobrze przyprawiony wiesz lubię Pozdrowienia smaczne
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, ba, a któż by nie chciał, takiej dobrze przyprawionej ogórkowej:P dobre, Spółko i smacznego:)))
Waldemar Talar Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witaj Spółko - mi również zasmakował twój wiersz - ładnie pachnie - i to nie tylko ogórkami ... pozd.
Anna_Para Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Skąd ja to znam!? Zakochani poeci realizują się w kuchni, i nawet w garach odnajdują poezję. Jako zwolenniczka zupy ogórkowej, także zgłaszam gotowość. Lubię. Pozdrawiam Spółkę i uśmiecham się do sympatii w talerzu. Brawo. Cieplutko, Para:)
Ela_Ale Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Finezyjna robota. Dobra i inteligentna. Nie będę z Tobą gotowała tej zupy. Masz juz wielu pomocników. ;) Nie o tę zupę chodzi. O inność chodzi.:) Odróżnia się od mętnych pseudoerotyków. Bez "biorę, bo ja z przeceny" - to nie wnosi niczego do wiersza. Reszta to pogranicze satyry z kabaretu plus nutki melancholii. Nie sprzedawaj w zbyt wielu miejscach....Jak zwykle, szukam zabawy. Jest! Pozdrawiam. Elka.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 zupa ogórkowa może być wykwintym daniem jako i ten wiersz :)) pozdra. Ma.
Magdalena_Blu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dzisiaj zalewajka - też smaczna:)
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Podoba mi się sposób wkręcenia treści romantyczno-erotycznej między linijki. Życzę peelowi, by zawsze peelka tak chętnie "warzyła i podawała" ;) Co do wersu "biorę bo ja z przeceny", to według mnie mógłby sobie być, tylko "bo" zastąpiłabym "choć" - taka podmiana wyeliminowałaby podejrzenie, że to jedyny powód "brania". Pozdrawiam :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 mówiły jaskółki, że niedobre spółki....bredziły. smaczna, tuż przed podaniem śmietany...niechby tam kremówka. przez żołądek do zatracenia.... pozdrawiam:)
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) wszystko potrafią, nawet jeśli się ich nie zakłada, Ewo. bardzo dziękuję i zapraszam na posiłek :)) pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) smacznego, Dyźku, przyprawy - ważny dodatek! dziękuję i pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję, Jagodo serdecznie :) No, ba, któż by nie chciał! pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, Waldemarze, cieszę się, że "zupa" smakuje. pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Poeci lubią ciepłe dania, to prawda, Anno. dziękuję serdecznie i pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Elu, za akceptację. co do "przeceny": brzydka ona, brzydki on.... :)) serdecznie pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))) jako się rzekło, Aganioku! dziękuję serdecznie i pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) jasne. to kwestia hmm... przypraw, Magdaleno. smacznego i pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) też sobie tego życzę/ę, Anno. :D wziąłem sugestię pod uwagę. zmieniłem, ale po swojemu. dziękuję i pozdrawiam serdecznie. S.
Rekomendowane odpowiedzi